Pana Film'den Necati Şaşmaz açıklaması

'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz hakkında "Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan'ın düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna davet edilmediği" yönündeki haberlere Pana Film'den açıklama geldi.

Pana Film'den Necati Şaşmaz açıklaması
Milliyet'te yer alan habere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlediği resepsiyona ünlü isimler katılmıştı.

Oyuncu Necati Şaşmaz'ın ise resepsiyona davet edilmediğini öne sürülmüştü. Pana Film, bu iddialara ilişkin bir açıklama yaptı.

"TELEFONLA DAVET EDİLDİ AMA..."

Pana Film'in açıklaması şöyle:

"Bazı internet sitelerinde Pana Film Yönetim Kurulu Başkanı ve 'Kurtlar Vadisi Pusu’nun başrol oyuncusu Necati Şaşmaz hakkında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonuna yönelik haberler yayınlanmıştır.

Söz konusu haberlerde, Necati Şaşmaz’ın resepsiyona çağrılmadığı iddia edilmekte ve birtakım asılsız iddialarda bulunulmaktadır.

Sayın Necati Şaşmaz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna, Cumhurbaşkanlığı yetkilileri tarafından telefonla bizzat aranarak davet edilmiş ancak daha önceden planlanan bir yurtdışı gezisinde olduğu için katılamamıştır. Bu durum Cumhurbaşkanlığı yetkililerine de bildirilmiştir.

"SİSTEMATİK KARALAMA KAMPANYASI"

Hal böyle iken, bu haberleri, Sayın Necati Şaşmaz hakkında son günlerde sistematik bir şekilde yürütülen karalama kampanyasının bir devamı olarak değerlendiriyoruz.

Bu tür asılsız haberlere imza atan internet siteleri hakkında yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."