Patlama sonrası şüpheli paket korkuttu!

İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen patlama sonrasında şüpheli bir paket emniyet güçleri tarafından kontrollü bir şekilde etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Patlama sonrası şüpheli paket korkuttu!
Sözcü'de yer alan habere göre İstanbul Beşiktaş’ta bulunan Vodafone Arena Stadı'nın misafir seyirci çıkış kapısı önünde çevik kuvvet ekiplerinin görev yaptığı alanda ve Maçka Parkı’nda meydana gelen patlama meydana geldi. Patlama sonrası onlarca insanımız yaralandı.

Patlamadan kısa bir süre sonra bir patlama sesi daha duyuldu. Bu patlamanın emniyet güçleri tarafından şüpheli bir paket kontrollü bir şekilde etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Beşiktaş Vodofone Arena Stadı’nın yakınında akşam saatlerinde gerçekleşen bombalı saldırının ardından emniyet güçlerinin olay yeri çevresindeki çalışmaları sürüyor. Saldırının meydana geldiği alanda çok sayıda polis görev alırken, itfaiye aracı, ambulans ve vinç de olay yerinde hazır bulunduruluyor.

Arama ve inceleme çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiği alanda, polis şüpheli gördüğü bir paketi kontollü olarak patlattı. Patlamanın etkisiyle alanda duman yükseldiği görüldü.