Pektemek tur demek!

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı finale adını yazdıran ilk takım Beşiktaş oldu.

Pektemek tur demek!
Sabah'ın haberine göre Gençlerbirliği'ni İstanbul'da 3-1 yenerek tur için büyük avantaj sağlayan siyah-beyazlılar, dün de ilk yarıda Mustafa Pektemek'le bulduğu golle işi bitirdi. Beşiktaş'ın rakibi F.Bahçe-Giresun maçında turu geçen taraf olacak.

DK. 25 MUSTAFA 0-1

Kazanılan köşe vuruşunu soldan Caner kullandı. Ceza sahasına ortasında Mustafa, topu kafayla ağlara gönderdi.

NECİP KIZARDI

Beşiktaş dün adını yarı finale yazdırırken Necip Uysal'ı kaybetti. 71. dakikada çift sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kalan kaptan 2009-10'dan bu yana kariyerinin 7. kırmızı kartını gördü. Necip, Karabük ile oynanacak lig maçında yok.

'SABIR ÇEKİYORUM'

Beşiktaş'ın gurbetçi yıldızı Tolgay Arslan kupa için "Finale kadar gidip şampiyon olmak istiyoruz" derken, ligde deplasmanlardaki kötü sonuçlar için, "Çözümü bilsem yapardım. Seri önemli, 4-5 maç kazanmalıyız" yorumunu yaptı. Türk Milli Takım formasını giyeceği gün içinse, "Bu sabah (dün) avukatımla konuştum. Sabır dedi. Ben de sabır çekiyorum" şeklinde konuştu. Tolgay daha önce Alman U21 takımında oynadığı için durumu FIFA'lık olmuştu.

FORMA DAĞITTI!

G.Birliği'nin Brezilyalı oyuncusu Jailton ilk yarının bitiş düdüğü ile Pepe'den formasını istedi. Beşiktaş'ın dünya yıldızı bu isteğe anında karşılık verdi. Portekizli yıldız karşılaşma sonunda ise formasını taraftara attı.

KUPA GOLCÜSÜ

Mustafa Pektemek bu sezon kupada Beşiktaş'ı sırtlayan isim oldu. 29 yaşındaki futbolcu oynadığı 5 maçta 4 gol attı. Tecrübeli forvet bu sezon ligde ise sadece ikisi de 2-2 biten Trabzon ve Bursa maçlarında şans buldu.

Pektemek tur demek!

BU 3'LÜDE 'AŞK' VAR

Beşiktaş'ın yeni transferi Vagner Love dün ilk kez 11'de sahaya çıktı. 76 dakika sahada kalan Brezilyalı, maçtan sonra da 19 Mayıs Stadı'nda kendilerini yalnız bırakmayan siyah-beyazlı taraftarlara 3'lü çektiren isim oldu. Love, tur coşkusunu dans şovla süsledi.
Konular Spor Haberleri