Pelin Karahan 'o belgeyi' nasıl aldı?

Oyuncu Pelin Karahan ile işadamı Bedri Güntay dünya evine girdi. Adile Sultan Yalısı'ndaki nikâhı Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek kıydı.

Pelin Karahan 'o belgeyi' nasıl aldı?
Sabah'tan Sinan Özedincik'in yazısı..

PELİN KARAHAN O BELGEYİ NASIL ALDI?

Oyuncu Pelin Karahan ile işadamı Bedri Güntay dünya evine girdi. Adile Sultan Yalısı'ndaki nikâhı Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek kıydı. Karahan'ın şahitliğini Nur Fettahoğlu, Güntay'ın ise Fatih Terim ve Emre Belözoğlu yaptı. 3 aylık hamile olduğu iddia edilen oyuncu, "Artık 3 kişiyiz" diyerek iddiaları doğruladı.

Önceki eşinden boşanmasının üzerinden çok geçmeden Bedri Güntay'la nikah masasına oturmak isteyen Pelin Karahan, iddet süresini beklememek için mahkemeye başvurmuş ve yeniden evlenmek için izin almıştı. Ancak Karahan'ın bu belgeyi almak için hamile olmadığına dair bir belge alması gerekiyordu. Peki, oyuncu 3 aylık hamileyse o belgeyi nasıl aldı?

Hepimizin kafasını karıştıran Pelin'in bu belgeyi nasıl aldığı oldu. Hamile olmadığına dair bir kâğıt veriyor ve yeniden evlenebilmek için iddet süresini beklemesine gerek kalmıyor, ancak sonra öğreniyoruz ki 3 aylık hamileymiş. Tam detaylarını bilmiyoruz ama ya bütün belge işleri tam zamanında verildi sonrasında hamile kaldı, ya da işin içinde bir iş var. Şimdi Pelin'e dava açılır mı bilemiyorum ama bence açılması lazım. O belgeyi alan savcı, hamilelik durumunu öğrenince açar diye düşünüyorum. Enteresan bir durum var ortada. Bakalım bu konuyla ilgili önümüzdeki günlerde neler yaşanacak.