Pelin Öztekin'in en büyük hayali doğurmak!

Kıvanç Baran Arslan ile üç yıllık ilişkisine son noktayı geçtiğimiz günlerde koyan, ‘Hayat Şarkısı’nın Zeynep’i Pelin Öztekin, en büyük hayallerinden birinin anne olmak olduğunu söyledi.

Pelin Öztekin'in en büyük hayali doğurmak!
Milliyet'te yer alan habere göre sevilen dizi Hayat Şarkısı’nın 'Zeynep’i Pelin Öztekin, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Canlandırdığı 'Zeynep' karakterinin değişimi ile ilgili konuşan Öztekin, “Zeynep, bende olduğu gibi dizi içinde de değişimin en güzel karşılığı. Zeynep karakterini ararken içimde olan başka Pelin ile karşılaştım. O bana Zeynep’i ben ona Pelin’i veriyorum, şuan için iyi anlaşıyoruz” dedi.

Dizide kızına çok düşkün bir anneyi canlandıran başarılı oyuncu, kendisinin annelik ile ilgili planları sorulunca, “Anne olmak benim için ‘her şeyi’ ifade ediyor. Önce bir kadın olarak hayalim. Çocukları çok seviyorum. Hele bir de kız çocuklarını... Daha o duyguyu tatmadığım için bilemiyorum ama İdil’in oyun annesi olmak bile sorumluluğunun ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Ama değer mi ? Değer!.. Tabii ki ileriye dönük kurduğum planlar içerisinde anne olmak da var” cevabını verdi.

“Doğuran mı, büyüten mi daha annedir?” sorusuna ise “Her iki taraf da aslında anne. Önemli olan çocuğun duygusu. Benim fikrim her zaman emek verenden yana ama diğerinin de olması gerektiğini düşünüyorum” yanıtını verdi.