Petek Ertüre bu muhteşem dairede yaşıyor

Petek Ertüre'nin 51. kattaki muhteşem dairesi...

Petek Ertüre bu muhteşem dairede yaşıyor
Sabah'ta yer alan habere göre Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu'nun hayat arkadaşı Petek Ertüre, Ataşehir-Andromeda Gold'daki 550 metrekarelik süper lüks dairesinin kapılarını Şamdan Dergisi'ne açtı.

Petek Ertüre'nin, oğlu Ali Ege Ağaoğlu ile birlikte yaşadığı Ataşehir'deki Andromeda Gold'un 51. katındaki dubleks penthouse, rafine dekorasyonu ile zamandan bağımsız bir zevk ve birikimin eseri olarak öne çıkıyor.

Daire, uluslararası akademik çevreler tarafından çok katlı lüks segment kategorisinde dünyanın en iyilerinden biri olarak kabul ediliyor.

51. kattaki daire muhteşem bir manzaraya sahip. Petek Ertüre, iç mimar Sezen Ulubay tarafından 9 ayda dekore edilen evinin her bir köşesiyle yakından ilgilenmiş. Özellikle tabloları bizzat seçmiş.

Tüm mekanda hepsi bir tarz ve dönem tutarlılığı olan mobilyalar tercih edilmiş. Bu durum mekanın sanatsal değerini de yükseltiyor.

Petek Ertüre'nin 51. kattaki evi, tarihi yarımadadan Adalar'a, Yalova sahillerine kadar İstanbul'un ve Marmara Denizi'nin tüm büyüleyici güzelliğini adeta evin içine taşıyor.