Piknik alanında cihad çağrısı!

IŞİD'i öven yayınlarıyla dikkat çeken internet sitelerinin yayınladığı görüntülerde, İstanbul Ömerli'deki piknik alanında aralarında çocuklarında bulunduğu çok sayıda kişinin bayram sabahı namaz için biraraya geldiği belirtiliyor.

Piknik alanında cihad çağrısı!
DHA'nın haberine göre kalabalık, topluca namaz kılıyor ardından da yapılan konuşmayı dinliyor.

Kalabalığa hitap eden kişi, sık sık "cihad" vurgusu yapıyor. Bu kişinin konuşmasının son bölümünde kullandığı,"Allah'ım cihad eden ve sabreden mücahidlere yardım et, onları zafere ulaştır. Onları koru ve atışlarını isabet ettir" ifadeleri dikkat çekiyor

IŞİD'e öven yayınlarıyla dikkat çeken internet siteleri İstanbul'da yapılan bir etkinliğin videosunu yayınladı.

Etkinlik, "İstanbullu müslümanlar 2014/1435 Ramazan bayramı namazını düzenlenen bir organizasyonla hep birlikte eda etme imkanı buldular" ifadeleriyle duyuruldu. Kalabalığın Ömerli'de piknik alanında pazartesi sabahı bayram namazı için buluştuğu belirtildi.

Etkinlikle ilgili görüntülerde kılınan namazın ardından topluluğa hitap eden kişi sık sık "cihad" vurgusu yapıyor. Bu kişi konuşmasının son bölümünde ise "Allah'ım cihad eden ve sabreden mücahidlere yardım et, onları zafere ulaştır. Onları koru ve atışlarını isabet ettir" ifadelerini kullanıyor.