Pilot kuleye neyi sordu?..

Trabzonspor-Galatasaray karşılaşması sırasında uçakla seyahat eden yolcular, maçın sonucunu öğrenmek için inişi bekleyemedi.

Pilot kuleye neyi sordu?..
CİHAN'da yer alan habere göre kabin görevlilerinin futbolseverlerin isteğini kokpit ekibine iletmesi üzerine pilot, kuleye maçın sonucunu sordu.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında oynanan Trabzonspor-Galatasaray maçının sonucunu uçak yolcuları da merak ederken yolculardan gelen istek üzerine pilot, Atatürk Havalimanı Kule’sine sordu.

Spor Toto Süper Lig heyecanı binlerce metre yüksekte de devam ediyor. Futbol seferler uçuşta bile olsa maçın durumunu öğrenmek için elinden geleni yapıyor. Binlerce metre yüksekte bulunan yolcular, inişi bekleyemedi. Bu heyecanlarını dindirmek için kabin görevlilerinden maçın gidişatı hakkında bilgi istedi. Kabin memurları da bu talebi pilota iletti.

Pilot da yolcuların bilgi alabilmesini sağlamak için Atatürk Havalimanı Kontrol Kulesi ile bağlantıya geçti. Trabzonspor’un Galatasaray’a karşı 2-1 üstünlüğü ile sonuçlanan maç sırasında seyahat eden uçak yolcuları için pilot, kuleye maçın sonucunu sordu.

Pilotun maçın skorunu sorması üzerine, hava trafik kontrolörü, “2-1 Trabzon yendi” bilgisini paylaştı.
Konular Spor Haberleri