Pınar Altuğ eşiyle poz verdi

Ünlü çift Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan Trendyol’un “Milla” markası ve diğer seçkin markaların kombin çekimleri için objektif karşısına geçti.

Pınar Altuğ eşiyle poz verdi

16 Mayıs’da başlayacak olan kampanyanın styling’ini Hakan Öztürk yaparken fotoğraflar ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz tarafından çekildi.

Alışveriş tutkunlarının yakından takip ettiği Türkiye’nin lider moda sitesi Trendyol, yenilik ve kampanyalarıyla üyelerini şaşırtmaya devam ediyor..

Trendyol tarafından Milla markası ile ortaya çıkartılan yeni koleksiyonda 2011 İlkbahar – yaz sezonunun en hit parçalarına ve renklerine yer veriliyor.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan’lı çekimlerle tanıtılan butikte; şortlardan blazer ceketlere, elbiselerden tulumlara birçok farklı ürün modaseverlerle buluşuyor. Özellikle seçilen kıyafetlerle kombinli çantalar, ayakkabı ve aksesuarlar görenlere şimdiden yazın coşkusunu yaşatıyor.

16 Mayıs’ta yayına alınacak yeni butiğinin hazırlıkları için Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan ile çalışmayı tercih eden sitenin çekimleri de bir hayli neşeli geçti.

Pınar Altuğ, Trendyol’un yeni markası Milla’yi ilk kez giyiyor olmaktan büyük keyif aldığını, modaya yön veren çok sayıda markanın oldukça uygun fiyatlarla sunulduğu Trendyol’a üye olduğunu ve  kampanyalarını yakından takip ettiğini söyledi. 

Yağmur Atacan’ın ise Trendyol’un bu projesinde eşiyle birlikte yer almaktan büyük keyif aldığı belli oluyordu...