Pınar Karşıyaka Avrupa aşkıyla!

FIBA Europe Cup’ta bugün Hollanda ekibi Donar Griningen’i saat 20.30’da evinde ağırlayacak İzmir temsilcisi rakibini yenmeyi başarırsa zirveye oturacak.

Pınar Karşıyaka Avrupa aşkıyla!
Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre FIBA Europe Cup C Grubu'nda sezona Spirou Basket'i deplasmanda 86-77 yenerek başlayan Pınar Karşıyaka, bugün kendisi gibi ilk maçını kazanan Hollanda temsilcisi Donar Groningen'i grup liderliği için ağırlayacak.

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'ndaki mücadele saat 20.30'da başlayacak. Tribünleri tamamen doldurmanın planlarını yapan Karşıyakalı yöneticiler kritik mücadelenin bilet fiyatlarını tam 30, öğrenci 20 TL olarak açıklandı.

AFYON MAÇI BEDAVA

Groningen maçına gelip biletlerini saklayan taraftarlar, pazar günü Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde yine iç sahada oynanacak Afyon Belediyespor karşılaşmasına ücretsiz girebilecek.
Afyon randevusunun bilet fiyatları ise 20 TL olarak belirlendi. Bu mücadelede öğrenci bileti uygulaması yapılmayacak. Sezona üst üste 2 yenilgiyle başlayan Kaf-Kaf, Avrupa ve ligde son 2 maçını kazanıp çıkışa geçmişti.

HEDEF AVRUPA'DA 193 MAÇTA 99. GALİBİYET

Avrupa kupalarında 193. maçına çıkacak Pınar Karşıyaka, geride kalan 192 karşılaşmada 98 galibiyet, 93 yenilgi ve 1 beraberlik aldı. Yeşil-kırmızılılar Hollandalı rakibini mağlup etmesi halinde Avrupa'da galibiyet sayısını 99'a çıkaracak. Bu maçlarda 15 bin 108 sayı atan yeşil-kırmızılı ekip, potasında 14 bin 941 sayı gördü. Donar'la ilk kez karşılaşacak Pınar Karşıyaka, Hollanda takımlarıyla daha önce oynadığı 2 maçı da kazandı.
Konular Spor Haberleri