Pınar Karşıyaka kabuk değiştirdi

Son iki sezondur Play-Off’a kalamayan Kaf-Kaf, yaptığı transferlerle kabuk değiştirdi, rakiplerine göz dağı verdi

Pınar Karşıyaka kabuk değiştirdi
Yeni Asır Gazetesi'nden Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ndeki tarihi şampiyonluğun ardından son 2 sezondur yaşadığı sıkıntılarla Play- Off'a kalamayan Pınar Karşıyaka, yeni sezon öncesi iddialı transferlerle kabuk değiştirdi. Antrenörlük görevini Ufuk Sarıca döneminden sonra ilk kez yerli bir isme emanet edip Büyükçekmece'yi 5 yıldır Süper Lig'de tutan Özhan Çıvgın'la anlaşan yeşil-kırmızılılar 5 yabancı takviyesi yaptı

KSK'DA YENİ YÜZLER

Çıvgın'ın Büyükçekmece'den öğrencisi olan yeni transferlerden guard Erving Walker, ligin en skorer ve en çok asist yapan oyuncularından biri.

Geçen sezon 17.3 sayı, 6.2 asist ortalamasıyla mücadele eden şutör guard Sek Henry, İsrail Ligi'nin en değerli oyuncusu olarak Türkiye'ye geldi. İspanya Ligi'nden alınan Litvanyalı kısa forvet Deividas Gailius, Avrupa'da çok tecrübeli bir isim. Uzun forvet Antonio Campbell ve pivot Assem Marei'nin ise hareketli, sert ve korkusuz oyun tarzları nedeniyle Antrenör Özhan Çıvgın tarafından tercih edildiği öğrenildi. Yerli transferler uzun forvet İlkan Karaman ve guard Tayfun Erülkü, takım rotasyonuna katkı yapacak.
Konular Spor Haberleri