Pınar KSK'nin müthiş zaferi!

Heyecanın bir an dahi eksik olmadığı mücadelede Karşıyaka, taraftarının coşkusu ile sonuca gitti. Strawberry, Diebler ve Dixon attıkları sayıların galibiyette büyük pay sahibi oldular.

Pınar KSK'nin müthiş zaferi!
Yeni Asır'dan Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre Pınar Karşıyaka Eurocup M Grubu'nda Paris Levallois'yi 86-79'luk skorla geçerek gruptan çıkmayı garantiledi ve büyük bir zafere imza attı. Yeşil-kırmızılılar heyecan fırtınası şeklinde geçen ilk bölümü 25-28 geride tamamladı. İkinci periyotta etkili bir performans sergileyen Dixon ve Diebler ikilisi özellikle dış atışlarıyla takımı ateşledi ve Kaf-Kaf ilk devreyi 49-43 üstün tamamladı. Bu bölümde KSK önce farkı açtı, sonra Fransız rakibinin etkili hücumcularını durduramayınca 3. çeyrek 65-67 rakibin üstünlüğü ile tamamlandı. Son bölümde taraftarının desteğini arkasını alan Kaf Kaf saldırdıkça saldırdı ve yeni bir seri yakalayıp salondan 86-79'luk üstünlükle ayrıldı. 

Kaf-Kaf potada 10 bine ulaştı

Yeşil-kırmızılılar dün Avrupa arenasında 10 bininci sayısını rakip potaya bıraktı. Bu önemli sayıyı Diebler serbest atıştan kaydetti. Kaf-Kaf daha önce çıktığı maçlarda 9981 sayı kaydetmişti. Avrupa'da 4'te 4 yapan Pınar Karşıyaka grupta bitime 2 maç kala son 16'ya çıkmayı garantiledi. Yeşil-kırmızılılar lider çıkmaları halinde bir üst turda L Grubu'nun ikincisiyle karşılaşacak. İzmir ekibi ikinci olması durumunda L Grubu lideriyle eşleşecek.

Protokol doldu taştı

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Pınar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı ve KSK Başkanı Fatih Diniz maçı birlikte izledi. Basketbol yöneticisi Aygün Cicibaş kızı Peri Cicibaş'ın 4. yaş gününü dün salonda kutladı. Cicibaş minik kızı için maçın molalarında dijital ekranda kutlama mesajları ve fotoğrafları geçti. Karşıyakalı taraftarlar dün maça büyük ilgi gösterdi. Son haftalarda başarılı bir grafik çizen ekiplerini yanlız bırakmadılar. Paris temsilcisi karşısında salonda maçın sonundan takımlarına büyük destek verdiler. 

SALON: Karşıyaka Arena
HAKEMLER: Srdan Dozai ***, Oscar Perea ***, Igor Mitrovski ***
PINAR KARŞIYAKA: Palacios *** 13, Strawberry ** 19, Dixon **** 16, Gabriel *** 10, Diebler *** 17, Barış **, İnanç **, Soner *** 2, Erkan ** 8, Cemal ** 1
PARIS LEVALLOIS: Ford *** 22, Ndoye ** 17, Oniangue ** 2, Green *** 6, Schilb ** 17, Corosine *** 8, Christmas ** 7, Labeyrie ***, Lang **, Jean Baptiste **
PERİYOTLAR: 25-28, 49-43, 65-67
5 FAUL: Ndoye (Paris Levallois)
Konular Spor Haberleri