Pınar Tevetoğlu az kalsın yuvarlanıyordu!

Tarkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde üçüncü konserini verdi. Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu, patlayan flaşları fark edince koşarak bir güvenlik görevlisinin arkasına saklandı. Ayağı kablolara takılan Tevetoğlu, düşme tehlikesi yaşadı

Pınar Tevetoğlu az kalsın yuvarlanıyordu!
Vatan'dan Emrah Akçaay'ın haberine göre Tarkan, heyecanla beklenen ‘Tarkan fizy Konserleri’ isimli yedi konserlik Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi maratonunun üçüncü konserini önceki akşam verdi.

Tarkan, “Bak yağmur, bütün gün bize kıyak geç. Ama yağmur yağsa bile sizlerin karşısında şarkı söyleyeceğim. Yağmur yağmasın diye dualar ettim” dedi.

Megastar ‘Biz Çocukken’ şarkısının ardından, “İçimizdeki çocuk yaşadığı zaman umut var. Çocuğun önyargıları yoktur. Ayrımcılığı yoktur. Sevgiye bakar o, sevgi ister. Dünyanın ihtiyacı olan bu, tüm farklılıklarımıza rağmen el ele verip birbirimize sarılmak” diye konuştu.

Tarkan’ın şarkılarıyla ısıttığı geceye eşi Pınar Tevetoğlu damga vurdu. Konser serisinin ilkini demir parmaklıklar arkasında izleyen ve görüntülendiği için eşi Tarkan tarafından tepki gördüğü iddia edilen Pınar Tevetoğlu bir kez daha objektiflere yakalandı.

Ünlü sanatçının eşi, patlayan flaşları fark edince koşarak bir güvenlik görevlisinin arkasına saklandı.

Tevetoğlu bu hamleyi yaparken ayağı takıldı ve düşme tehlikesi yaşadı.

Eşi Tarkan’ı sahnede izlemek için büyük çaba gösteren Tevetoğlu, konserin bir bölümünü güvenlik görevlisinin arkasına saklanarak izledi.

Pınar Tevetoğlu az kalsın yuvarlanıyordu!

Megastar’ı dinlemeye gelenler arasında Mehtap Ar, Nur Fettahoğlu, Semih Erden, Kerem Tunçeri, Tuba Ünsal, Tarık Ünlüoğlu gibi ünlü isimler vardı.