Pırıltılı ciltlerin özel formülü!

Hepimizin ortak hayali pürüzsüz, sağlıklı ve parlayan bir cilde sahip olmaktır. Yüzümüzde en küçük bir leke dahi bizi mutsuz edebiliyor.

Pırıltılı ciltlerin özel formülü!
Akşam Life'dan Pervin Dinçer'in yazısı..

Hepimizin ortak hayali pürüzsüz, sağlıklı ve parlayan bir cilde sahip olmaktır. Yüzümüzde en küçük bir leke dahi bizi mutsuz edebiliyor. Bu noktada da çoğumuz canımızı sıkan bu küçük ama etkili sorunlara çare arıyor. Bakıma önem verenlerimiz için lekelere çözüm olabilecek son derece önemli olan bakım uygulamalarından biri de ‘Gold Toning’ uygulaması.

Cildimizde oluşan küçük bir kızarıklık veya ufacık bir leke bile canımızı sıkmaya yetiyor. Fakat artık moral bozmaya ve aynalara küsmeye gerek kalmıyor. Neden mi? ‘Gold Toning’ yöntemi sayesinde ciltte oluşan kılcal damarlar, kızarıklıklar, gül hastalığı, sivilce ve sivilceden kalan kırmızı lekeler gideriliyor. Bu uygulamayla bu tür dertlerden kurtulmak mümkün. Tabii seanslar, uygulama sıklığı vakanın durumuna göre değişiklik gösterebiliyor. Bu yöntemde Pulsed Dye adını verdiğimiz lazer sistemi kullanılıyor ki bu sistem derideki kan damarlarını hedef alan yoğunlaştırılmış altın renginde bir ışık üretiyor. Bu ışık kan damarlarını ısıtıyor ve çevre dokulara zarar vermeden tedavinin yapılmasını sağlıyor. Kısacası damarsal lekeleri ve diğer damarsal deri sorunlarını fark ediyor. Böylece cilde zarar vermeden uygulamanın tamamlanmasına yardımcı oluyor. Uygulama sırasında herhangi bir ağrı ya da sancı duyulmuyor ayrıca uygulama bölgesel çalışıldığında 5-6 dakika kadar kısa bir sürede tamamlanırken, yüz bölgesinde ise 10-15 dakika sonra tamamlanıyor. Bu uygulamanın güzel yanlarından biri sizi sosyal yaşamdan ayırmıyor olması. Tedavinin kaç seans süreceği cilt probleminize göre değişse de uygulama 2-3 hafta aralıklarla yapılıyor. Bu yeni yaklaşımla leke tedavilerinde, sivilceler de, sivilce problemlerinin ardından yaşanan kızarıklar da, gül hastalığında hem uzmanların elini güçlendiriyor hem de bu problemleri yaşayanlara yeni bir yaklaşım sunuyor.

Güzelliğinize…
Konular Kadın / Bakım