PKK'lı teröristler topların içerisine patlayıcı tuzaklamış

Mardin’in Dargeçit ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından içerisine patlayıcı döşenen 3 piknik tüpü, bir yangın söndürme cihazı ve 6 voleybol topu ele geçirildi.

PKK'lı teröristler topların içerisine patlayıcı tuzaklamış
Hürriyet'te yer alan habere göre Dargeçit'te bir ihbarı değerlendiren Mardin Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Dargeçit ilçesindeki bir eve operasyon düzenledi.

Operasyonda, evin bodrum katında yapılan aramada içerisine patlayıcı döşenmiş 3 piknik tüpü, bir yangın söndürme cihazı ve 6 voleybol topu ele geçirildi.

İSTANBUL'DA BÜYÜK TERÖR OPERASYONU

Sancaktepe, Ümraniye ve Maltepe'de terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışma kapsamında, 2 Şubat'ta örgütün gençlik yapılanması Devrimci Gençlik Hareketi (DGH) içerisinde yer aldığı ileri sürülen şüpheli C.M'nin üzerinden çıkan mikro SD kartı inceledi.

Kartta, İstanbul'da yapılan ve yapılması planlanan eylemler hakkında bir rapor bulan ekipler, rapordan tespit edilen şüphelilerin yakalanması, adı geçen silah ve benzeri malzemelerin ele geçirilmesi için harekete geçti.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, özel harekat polislerinin de katılımıyla Sancaktepe, Ümraniye ve Maltepe'deki 9 adrese operasyon düzenledi.

Adreslerde yapılan aramalarda dijital malzemeler ve çok sayıda örgütsel yayın ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.