Prandelli'nin 3 haftalık kredisi kaldı!

4. yıldız sezonuna kötü başlayan G.Saryay’da Prandelli’ye F.Bahçe maçına kadar kredi verildi. Kongre öncesi derbiden kötü sonuç alınırsa Aysal, 25 Ekim’de yeni teknik kadroyla üyelerin huzuruna çıkacak.

Prandelli'nin 3 haftalık kredisi kaldı!
Akşam'dan Şafak Kayarlar'ın haberine göre sportif başarısızlık, Başkan Ünal Aysal’a son dönemde yöneltilen finansal eleştirilerin üzerine tuz-biber oldu.

Prandelli’nin son 5 resmi maçta 1 galibiyet alması Aysal’ın 25 Ekim’deki kongrede elini çok daha zayıflatıyor. Bu gidişin böyle devam etmesi halinde Başkan’ın seçim kaybetme ihtimali de güçleniyor. Camianın önde gelen isimleri, Prandelli’nin, F.Bahçe maçın kadar takımı toparlamaması halinde koltuğunu kaybedeceğinden emin. F.Bahçe derbisine kadar sonuçlar ne kadar kötü olursa olsun herkes bağrına taş basıp, olabildiğince susmaya gayret ediyor. Ancak olası bir F.Bahçe yenilgisi bütün hoşgörülerin rafa kalkmasına yol açacak.

BİRBİRİNDEN ZOR MAÇLAR VAR

18  Ekim’de Türk Telekom Arena’da, F.Bahçe’yi konuk edecek olan G.Saray’ın o maça kadar başka önemli sınavları da var. Sivasspor’la içerde, Kayseri Erciyes’le dışarıda oynayacak olan Aslan’ın 1 Ekim’de de deplasmanda Şampiyonlar Ligi’nde Arsenal karşılaşması var. Prandelli’nin bu süreçte elde edeceği sonuçlar sadece kendi kaderini değil, Başkan Ünal Aysal’ın koltuğunu da etkileyecek. Beklen ve istenen başarılar elde edilemez ve F.Bahçe maçı da kaybedilirse, Aysal elini güçlendirmek için yeni bir hocayla kongreye gitmek durumunda kalacak.

HAFTA İÇİ GÖRÜŞME YAPACAK

Camianın inancını ve güvenini her geçen maç biraz daha kaybeden Prandelli’ye yönelik eleştirilerin başında ‘ruhsuz’ futbol geliyor. G.Saray’ın gönüldaşları, İtalyan Teknik Adamın takımla pozitif bir bağ kuramadığını, futbolcularla arasındaki elektriğin eksik olduğunu savunuyor. Herkes eski savaşan takımın geri gelmesini istiyor. Başkan Ünal Aysal da bu hafta içinde Prandelli ve takımla bir araya gelecek. Destek açıklaması yapması beklenen Aysal, nazik şekilde camianın isteklerini de onlara iletecek.

MELO VE TARAFTAR DÖNECEK

Aysal özellikle deplasmanda oynanacak Sivas maçının ve Arena’daki seyircili K.Erciyes mücadelesinin bir milat olacağından emin. Melo’nun takıma dönüp, taraftarın da tribünlerde yerini almasının ardından her şeyin daha güzel olacağı beklentisi hem Prandelli’yi hem de Aysal’ı rahatlatıyor. Şampiyonlar Ligi’nde Arsenal’den alınacak bir olumlu sonuç da Aysal için çilekli pastanın kaymağı olacak.  
Konular Spor Haberleri