Prens Harry 'o ismi' düğününe çağırmadı!

İngiltere çene çaldı. Prens Harry, düğününe yengesi Sarah Ferguson’u çağırmama kararı aldı. Gerekçesi ise “çenesini tutamayıp” özel yaşamın gizliliğine saygı duymamasıydı. Bu karara müstakbel eşi Meghan da katıldı!..

Prens Harry 'o ismi' düğününe çağırmadı!
Takvim'de yer alan habere göre Kraliyet Ailesi'nde şimdi de yenge krizi patlak verdi. Britanya tahtının beşinci sıradaki varisi olan Prens Harry, düğününde yengesini istemedi. Buna göre Prens Harry ile Meghan Markle'nin düğünü için 900 seçkin kişiye davetiye gönderileceği ifade edildi. Ancak Prens Harry'nin özel yaşamın gizliliğine saygı duyamayacağı ve 'çenesini tutamayacağı' gerekçesiyle Sarah Ferguson'u düğüne davet etmeyeceği belirtildi.

Prens Harry 'o ismi' düğününe çağırmadı!

Sarah Ferguson ve Prens Harry'nin amcası Prens Andrew'in nişan töreninden bir kare...

İngiliz medyası "Harry'nin yengesi bu haberi alınca yıkılacak. Ancak Sarah Ferguson davetsiz olarak da düğüne gidebilir" dedi. Bu arada 1 Aralık'ta nişanlanan Prens Harry ile Meghan Markle'ın 19 Mayıs'taki düğünleri yaklaştıkça 900 kişiden oluşacak davetli listesiyle ilgili yeni iddialar gündeme geldi. Elbette davetliler arasında en çok merak edilen ve tartışılan isimler Barack Obama ve Donald Trump'a yönelikti.

İddiaya göre hükümet yetkilileri Obama çiftinin 19 Mayıs'ta yapılacak Kraliyet düğününe davet edilip, Trump Ailesi'nin düğüne çağırılmaması halinde ABD ile İngiltere arasındaki gerilimin artabileceği uyarısında bulundu. Bunun üzerine Prens Harry, zor bir karar aldı. Harry'nin ABD eski Başkanı Barack Obama'yı da davetli listesinden çıkardığı kaydedildi.