Prenses rolü ikisine de yâr olmadı!..

'Kahpe Bizans 2’de Sinem Kobal’ın oynayacağı Bizans prensesi rolünü alan Gizem Karaca, bacağındaki rahatsızlık nedeniyle rolü genç oyuncu Özge İnci’ye kaptırdı.

Prenses rolü ikisine de yâr olmadı!..
Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre Güzel Köylü’deki rolüyle başarılı bir çıkış yapan Gizem Karaca, dizi bittikten sonra Gani Müjde’nin Kahpe Bizans 2 filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyordu.

Ancak Karaca, geçtiğimiz ay spor yaparken bacağını sakatladı. Yürümekte zorlanan genç oyuncu, sezon finalinin ardından ameliyat masasına yatacağı için filmin kadrosundan zorunlu çıkarıldı.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

Bizans prensesi rolünü Sinem Kobal’dan kapan Karaca’nın yerine henüz yeni yeni adını duyurmaya başlayan Özge İnci’yle anlaşma yapıldı. ‘Yapışık Kardeşler’ filmindeki rolüyle adından söz ettiren 25 yaşındaki Özge, rolü için gece gündüz çalışıyor. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nden mezun olan Özge, filmde Tolgahan Sayışman’ın kardeşi olacak.

NACAR PRENSESİ TUVANA TÜRKAY

Çekimleri önümüzdeki hafta başlayacak olan filmin bir türlü seçilemeyen kadın başrol oyuncusu ise Tuvana Türkay oldu. Türkay, filmde Nacar prensi Tolga Çevik’in kardeşini oynayacak.


Prenses rolü ikisine de yâr olmadı!..