'Puronu yak.. Keyfine bak!'

"Yeni sezon F.Bahçe sezonu olacak. Bize güven başkan. Hem skor olarak hem futbol olarak siz de taraftar da büyük keyif alacaksınız. Mümkün olduğu kadar erken de şampiyonluk turu atacağız."

'Puronu yak.. Keyfine bak!'
Akşam'dan Alaattin Metin'in haberine göre Topuk Yaylası kampında 11 gün geçirirken Başkan Aziz Yıldırım, çalışmaları çok yakından izledi... Başkanın yayla ziyaretinde Çubuklu giymesi çok önemliydi ve taraftar mesajı aldı, ilk haftada 50 binin üzerinde forma satışı gerçekleşti. Bu sezon transferde sadece Diego alındı, Başkan "Tek transfer yapacağım" dedi, sözünü de tuttu. Teknik heyet ve futbol takımı ise Başkan'a yeni sezonda 20. şampiyonluğu, yani 4. yıldızı hediye etmek için bütün gücüyle çalışıyor.

4. YILDIZ İÇİN SÖZ VERDİLER

Yayladaki tesislerde tüm sohbetlerde konu şuydu: Yeni sezon rahat rahat şampiyon oluruz... Bu konudaki teknik heyet ve futbolcuların hırsı Başkan'ı çok mutlu etti. Yani Yıldırım takımın gözlerindeki o ışığı gördü. Takımın bu inancı, bu hırsı, taraftarın gücüyle birleşince yeni sezonda F.Bahçe'nin 4. yıldızı takacağına herkes inanıyor. Gelelim o sohbetlere...

O SOHBETLERDEN PASAJLAR

Aziz Yıldırım'a genellikle söylenen ortak söz şuydu; Başkan rahat ol. Bize güvenin. Yeni sezonda skorlardan da oynayacağımız futboldan da memnun kalacaksınız. Büyük keyif alacaksınız. Seni ve taraftarları rahat ettireceğiz. Puronuzu yakın, keyfinize bakın. Yeni sezon F.Bahçe'nin sezonu olacak, siz hiç merak etmeyin.

SAHURA KADAR SÜREN ÇALIŞMA

Topuk Yaylası'ndaki kampın en dikkat çekici yanı sosyal olarak tesislerde oyuncuların sahura kadar oturup gerek oyun oynamalı gerek motivasyon sohbetleriydi. Bir çoğunda Başkan Aziz Yıldırım da bulunurken bu sohbetlerde aileler, çocuklar, özel yatırımlar da konuşuldu. Ersun Yanal başta Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Caner Erkin, Gökhan Gönül bu görüşmelerde başkanın "Nasıl gidiyor?" sözlerine karşılık hem futbol sohbeti yaptılar hem de hayat..
Konular Spor Haberleri