Rabia 'Kime Ne Arkadaşım' ile beğeni topladı!

İskender Paydaş işbirliği ile gerçekleştirdiği ilk teklisi 'Kime Ne Arkadaşım'ı yakın zaman önce dinleyiciler ile buluşturan yetenekli sanatçı Rabia, şarkının klibi ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Rabia beğeni topladı!
Kısa sürede bir milyon tıklandı!

Kısa sürede bir milyon tıklanma ile beğeni kazanan sanatçı, günlerce yoğun tempo ile çalıştığı Afro Samba dansını izleyicilere sunuyor.

İskender Paydaş şarkıyı Rabia'ya yakıştırdı!

İskender Paydaş ile yolları kesişen ve kendisine şarkıyı dinleten Rabia, Paydaş'tan gelen olumlu yorumlar üzerine birlikte bir iş birliğine girerek Serdar Börcan yönetmenliğinde ve Ferit Çetinkaya görüntü yönetmenliğinde şarkısını kliplendirdi.

Rabia 'Kime Ne Arkadaşım' ile beğeni topladı!

Rabia, ilk şarkısı ile ilgili duygularını: ''Kime ne arkadaşımı ilk duyduğumda çok sevdim ve kaç kere dinledim hatırlamıyorum. Sözlerini okuduğumda ise hem kendi yaşıma hem de hitap etmek istediğim kitleye en uygun şarkıyı buldum dedim. Kime Ne Arkadaşım adından da anlaşıldığı gibi bazı dönemlerde çevremizdeki insanlara hiç çekinmeden söylemek istediğimiz bir söz. Artık bu sözü kullanırken şarkımdan büyük bir güç alıyorum. Kime Ne Arkadaşım kız erkek ilişkilerini çok esprili bir dille anlatan sıcak ve samimi bir şarkı oldu. İlk projem için çok heyecanlıyım. Umarım dinleyicilerde benimle aynı heyecanı paylaşıp, şarkımı çok severler.'' sözleri ile anlattı.

Sözleri Gökhan Şahin'e, bestesi Rıfat Güneş'e ait olan Rabia'nın ilk teklisi 'Kime Ne Arkadaşım'ın klibi, tüm müzik kanallarında ve dijital platformlarda yerini aldı.
Konular Müzik