Rabia bilinmeyenlerini ve hayallerini anlattı

Genç yetenek Rabia, İskender Paydaş işbirliğiyle gerçekleştirdiği ilk teklisi ‘Kime Ne Arkadaşım’ı müzikseverlerle buluşturdu.

Rabia bilinmeyenlerini ve hayallerini anlattı
Rabia'nın Akşam'da yayınlanan röportajı...

- ‘Kime Ne Arkadaşım’la iddialı bir çıkış yaptınız. Neler hissediyorsunuz?


İlk single projem olmasından dolayı çok kıymetli. Bir yıl kadar uzun bir hazırlık sürecini ve emeği içinde bulundurmasından dolayı da çok gururlu hissediyorum.

- İskender Paydaş’la bir araya gelmeniz nasıl oldu?

İlk olarak şarkımızın söz yazarı Gökhan Şahin ve editörü Erdem Uyanık ile tanıştık. İlk başlarda karşıma birçok söz ve beste çıktı ama hiçbirinden ‘Kime Ne Arkadaşım’dan etkilendiğim kadar etkilenmemiştim. Çünkü nasıl bir şarkı istediğimi en başından beri biliyordum diyebilirim. Birçok şarkı arasından karşıma bu parça çıktıktan sonra yollarımız İskender Paydaş ile kesişti ve onun da bana bu şarkıyı çok yakıştırması üzerine şarkıyla birlikte devam etmeye karar verdik.

BALE YAPIYORUM

- Klipte dans ediyorsunuz. Özel bir ders mi aldınız?


Dans benim için en az seçtiğim şarkılar ve şarkıda sergilediğim vokal performansım kadar önemli. Hal böyle olunca klibimdeki dans sahneleri için özel bir çalışmaya girdim. Daha önceden highheels eğitimine gittiğim Hülya Yılmaz ile klibimin koreografisi üzerine beraber çalıştık. Klipte 2 highheels dans sahnesi ve bir de afro samba içerikli solo sahnem var. Koreografilerin tamamını saatler süren provalar sonucunda büyük bir emekle oluşturduk ve içimize sinene kadar çalıştık.

- Hayatınızda sadece müzik mi olacak?

Aslında ben Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Bir mesleğim mühendislik bir diğeri de müzik olacak ama hayatıma beni en mutlu ve kendim gibi hissettiren şey yani müzik ve sahne ağırlıklı olarak devam etmek istiyorum. Çünkü sahnedeki Rabia bambaşka biri oluyor ve sahnede dönüştüğüm kişi tamamen özgür, cesur, neşeli ve ne istediğini çok iyi bilen bir kız.
Konular Röportaj