Rafet El Roman hayranlarını uyardı

Aşk şarkılarının yorumcusu Rafet El Roman, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi İzmir'de bir AVM'de konser verdi.

Rafet El Roman hayranlarını uyardı
Sözcü'de yer alan habere göre İzmir’in Bornova İlçesi’nde bulunan Point Bornova Alışveriş Merkezi'nde Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında hayranlarıyla buluşan sanatçı Hülya Avşar ile düet yapacağını söyleyerek sevenlerine müjdeyi verdi.

Rafet El Roman Şubat ayının sonunda çıkarmayı planladığı söz ve müziği kendisine ait “Sen Olmazsan” isimli single çalışması için şunları söyledi: “Önümüzdeki günlerde Hülya Avşar ile İstanbul'da bir araya gelip stüdyo kayıtlarımızı tamamlayacağız. Bir hafta sonrada klip çekimlerine başlayacağız. Klipimizin yönetmeni ben olacağım. Aynı zamanda birlikte kamera karşısına geçeceğiz. Hülya Hanım'ın bulunduğu sahneleri İstanbul'da, diğer çekimlerimizi Almanya'da tamamlamayı planlıyoruz. Belki sürpriz bir şekilde Almanya'daki sahnelerin belli bölümlerini kendi evimde de çekebilirim. Şuan planlama aşamasındayız. Her şey planladığımız gibi ilerlerse Şubat sonunda sizlerle buluşturmuş olacağız”

RAFET EL ROMAN UYARDI

Rafet El Roman birbirinden güzel aşk şarkılarını seslendirirken hayranları hem eşlik etti, hem de fotoğraf çekme yarışına girdi. İlk şarkının ardından El Roman hayranlarına, “Mobil telefonları bir kenara bırakın artık. Anın tadını birlikte yaşayalım” diye seslendi.

SEN OLMAZSAN SÖZLERİ

Sen Olmazsan Bu Hayatın Hiç Anlamı Yok ki
İnan Nasıl Anlatsam
Sabahlara Uzayan Geceler Ne Soguk
Dayanılmaz Sen Yoksan
Hiç Kalmayacağım ve Uyanmayacağım Uykudan
Seni Duymazsam
Kıvrılıp Kalıcam Yatağımda Acıyla
Gelip Beni Sarmazsın
Ah Şu Ben Sana Tutsak
Dört Bucak Yedi İklim Seninleyim

Rafet El Roman hayranlarını uyardı