Rahmi Koç'un eski neşesinden eser yok

1 yıl öncesine kadar gençlere taş çıkaran Rahmi Koç, oğlu Mustafa Koç’un Ocak’taki vefatıyla sarsıldı. 85 yaşındaki iş adamı, önceki akşam bastonu ile yürüyordu.

Rahmi Koç'un eski neşesinden eser yok
Takvim'de yer alan habere göre Türkiye'nin en başarılı iş adamlarından Mustafa Koç, 21 Ocak'taki ani vefatıyla milyonları yasa boğdu. İş adamının 56 yaşında hayatını kaybetmesi en çok babası Rahmi Koç'u üzdü. Evladını kaybettikten sonra kendi kabuğuna çekilen baba Koç, önceki gün Zorlu Center'a girerken görüntülendi.

85 yaşındaki iş adamı, eski eşi Çiğdem Simavi'nin kardeşi Belma Simavi ile akşam yemeğinde buluştu.

Özel aracıyla AVM'ye gelen Rahmi Koç, her zamanki gibi şık giyim tarzıyla dikkat çekti.

ESKİ NEŞESİNDEN ESER KALMADI

Son derece durgun olduğu gözlenen Koç, bitkindi. Bastonuyla yürüyen Rahmi Koç'un bu halleri "Evlat acısı, Rahmi Bey'i derinden etkiledi" dedirtti. Gençlere taş çıkartan görüntüler sergileyen iş adamının dünyası, Mustafa Koç'un ani vefatıyla başına yıkıldı.

Baba Koç, oğlunun vefatının ardından da Koç Holding çalışanlarına şöyle mektup yollamıştı: "Kaybımızın büyüklüğünü sanırım günler geçtikçe daha da çok hissedeceğiz. Ben evladımı, sizler liderinizi kaybettiniz. Eğer bu büyük acıya dayanabiliyorsak bunu sizin varlığınıza da borçluyuz."...