Real Madrid:2 - Bayern Münih:2

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında Bayern Münih'le 2-2 berabere kaldı ve finale yükseldi. Cüneyt Çakır'ın yönettiği Real Madrid-Bayern Münih maçının gollerini ve özetini haberimizden izleyebilirsiniz.

Real Madrid:2 - Bayern Münih:2
Yeni Şafak'ın haberine göre UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, evinde Bayern Münih ile 2-2 berabere kaldı. İspanyol ekibi, bu sonuçla Şampiyonlar Ligi’nde adını finale yazdırmış oldu.

Real Madrid-Bayern Münih maçının önemli anları...

Santiago Barnebau’da Real Madrid, Cüneyt Çakır’ın yönettiği UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Bayern Münih’i konuk etti. İlk gol maçın hemen başında geldi. Henüz 3. dakikada Madrid defansından dönen topta meşin yuvarlağı önünde bulan Kimmich, düzgün bir vuruşla Alman ekibini 1-0 öne geçirdi.

11. dakikada Real Madrid, Benzema’nın attığı golle skoru 1-1’e getirdi ve ilk yarı böyle sona erdi. İkinci yarının henüz başında Bayern defansının hatasını iyi değerlendiren Benzema, kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak durumu 2-1 yaptı.

Dakikalar 63’ü gösterdiğinde Münih’in başarılı futbolcusu James Rodrigues sahneye çıktı ve skoru 2-2’ye getirdi. Maçın kalan dakikalarında gol olmayınca karşılaşma bu skorla bitti ve finale yükselen taraf Real Madrid oldu.
Konular Spor Haberleri