Reina'da katliam yapan terörist Türkçe küfürler etmiş

İstanbul Ortaköy'deki Reina isimli ünlü gece kulübüne taksiyle gelen terörist, ateş ede ede içeri girdi. Yılbaşı akşamında katliam yapan terörist, 1'i polis 39 kişiyi öldürdü...

Reina'da katliam yapan terörist Türkçe küfürler etmiş
BÖYLE GİRDİ

Posta'da yer alan habere göre

*Terörist taksiden inip Reina’ya yöneliyor.

*Tepeden tırnağa siyah giymiş.

*Montunun kapüşonu kırmızı astarlı.

*Başında siyah bere var.

*Şarjörler sırt çantasında.

*Kapıdaki polisi ve güvenlik görevlisini şehit ediyor.

*Üzerine iki mont giymiş. Terörist katliamdan sonra kanlanan ilk montu çıkarıyor silahı bırakıp kaçıyor.

* Uzmanlar “silahı kullanış şekli çok eğitimli olduğunu gösteriyor. Tavrına bakılırsa masumlara daha önce de ateş etmiş” diyor.


İŞTE TERÖRİST!

*Katliamı yapan örgüt henüz tam belli değil. Ancak şüpheler aşırı dinci terör örgütü DEAŞ üzerinde yoğunlaşıyor.

*Teröristin soğukkanlıkla ateş ederek Reina'ya girmesi, içerideki vahşi saldırı sonrası üstünü değiştirip kaçabilmesi daha önce burada keşif yapıldığını gösteriyor.

*İlk bilgilere göre; olay anında terörist yalnız.  Ancak planlama ve Reina'daki keşif için yardım aldığı sanılıyor.


01.17’DE TAKSİYLE GELDİ

Terörist İstanbul Ortaköy’deki dünyaca ünlü gece kulübü Reina’nın önünde saat 01.17’de taksiden indi. Bagajdaki çantayı aldı ve içinden Kaleşnikofu çıkardı. silahın içinde tahrip gücü çok yüksek çelik mermiler vardı. İçeride 800 kişi VarDI Terörist kulübün kapısında görevli olan 22 yaşındaki 2 yıllık polis Burak Yıldız’ı ve güvenlik görevlisi fatih Çakmak’ı şehit etti. Çevreye ateş ederek Reina’ya girdi. Kulübün silahsız olan 1’i kadın 3 güvenlik görevlisini öldürdü. O an Reina’da 800 kişi vardı.

TÜRKÇE KÜFÜRLER ETTİ

Terörist ayakta olanları tekbir getirerek ve Türkçe küfürler ederek taradı. Bu sırada çok yüksek müzik sesi vardı. silah sesini duyanlar masaların altına saklandı. Terörist içeride 7 dakika kaldı. Her birinde 30 mermi olan 6 şarjörü eğlenenlerin üzerine boşalttı.

DENİZE ATLAYANLAR ÖLDÜ

Terörist yerde yatan yaralıları enselerine kurşun sıkarak öldürmeye başladı. dışarı kaçıp Boğaz’a atlayanlar oldu. Terörist onları da vurdu. Boğaz’a atlayanların 6’sı donarak öldü. Terörist 01.25’te silahını bıraktı ve polis daha gelmeden dışarı kaçanların arasına karışıp yok oldu.