'Renkli Sayfalar' programına Ajdar eleştirisi!

Habertürk yazarı Mustafa Doğan, Kanal D'nin sabah programı Renkli Sayfalar'ın Ajdar'la reyting yapmaya çalıştığını belirterek sert eleştirilerde bulundu.

'Renkli Sayfalar' programına Ajdar eleştirisi!
Habertürk tv yazarı Mustafa Doğan Kanal D'nin sabah programı Renkli Sayfalar'da yaşanan sunucu ve format değişkliğinin izleyicide karşılık bulmadığını ve programın çoğu zaman ilk 100'e bile giremediğini yazdı.

Doğan, pazartesi günü "Nane Nane" ve "Çikita Muz" şarkılarıyla kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan Ajdar'ın çekiliş sonucunda Renkli Sayfalar'ın yayınına bağlanmasını ise "ucuz reyting numarası" olarak nitelendirdi.

İşte Mustafa Doğan'ın köşe yazısından "Renkli Sayfalar dibe vurdu" başlıklı bölüm:

Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı’nın koltuklarını Şule Zeybek, Lerzan Mutlu ve Op. Dr. Aytuğ Kolankaya’ya devrettikleri ‘Renkli Sayfalar’, o günden sonra iflah olmadı.

Ne sunucu, ne de format değişikliği izleyicide karşılık buldu. Bırakın eski reytingleri geçmeyi, ilk 100’e bile giremedi çoğu zaman.

Normal şartlarda, birkaç hafta içinde final yapması icap ederdi ama kanal yönetiminin tasarrufuyla devam ediyor.

Yerine dizi tekrarı koysanız üç katı reyting alır. Neyse, orası yönetimin bileceği iş.

Zaten gerek de kalmadı artık!

Pazartesi günü kendi kendini bitirdi program. Resmen dibe vurdu.

Yayında, ünlü bir ismin canlı yayına katılmak için 300 bin Euro istediği anons edilip durdu.

Bu ismi doğru tahmin edecek izleyicilerden birini de yapacakları çekilişle yayına konuk edeceklerini buyurdular. Ne büyük lütuf!

Peki o ünlü isim kim çıktı dersiniz? ‘Nane Nane’ ve ‘Çikita Muz’ şarkılarının güçlü yorumcusu Ajdar! Evet evet, bildiğimiz Çikita Ajdar.

Yayına bağlanıp, “Benim fiyat politikam gizli. Neden böyle bir şey yapıyorsunuz? Ben dünyanın en büyük starıyım, en çok tıklanan benim. Şöhretim o kadar fazla ki, markete bile gidemiyorum. Reklamın saniyesi 100 bin dolar. Ben iki üç saniye parası istiyorum” diye zırvaladı.

Ama kabahat onda değil!

Lafı daha fazla dolandırmayacağım. Renkli Sayfalar fiili olarak devam edebilir ama bu ucuz reyting numarası sonrası benim nazarımda dibe vurmuş ve bitmiştir!


(MUSTAFA DOĞAN - HABERTÜRK)