Reyes, Galatasaray'a koşuyor!

Transferin hareketli takımı Galatasaray durmuyor. Serdar Aziz'i renklerine bağlayan Rodallega ile de prensipte anlaşan sarı-kırmızılı takım Jose Antonio Reyes'te de sona yaklaştı.

Reyes, G.Saray'a koşuyor!
Sabah'ta yer alan habere göre El Mundo Deportivo Gazetesi, Galatasaray'ın, bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Sevilla'dan ayrılan ve bonservisi elinde olan İspanyol kanat oyuncusunu ikna etmek için büyük ilerleme kaydettiğini yazdı. 32 yaşındaki yıldıza Cimbom'un yıllık 3 milyon Euro önerdiği belirtiliyor. Reyes, Sevilla formasıyla üst üste 3. kez Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı.

PARA İSYANI!..

uefa'nın Finansal Fair Play kuralları nedeniyle kemer sıkma politikası sürdüren Galatasaray'da yeni transfer Serdar Aziz'in sözleşme detayları taraftarlar arasında isyan çıkarttı. Bursaspor'da 700 bin Euro kazanan başarılı stoperin maaşının yaklaşık 3 katına çıkartılması ve 2 milyon Euro olarak açıklanması taraftarlar tarafından hoş karşılanmadı. Ayrıca Serdar Aziz'e galibiyet priminin (15 bin Euro) yanı sıra beraberlik priminin de (5 bin Euro) verilmesi sarı-kırmızılı futbolseverlerin tepkisine neden oldu.

SERDAR'A TALİP VAR!

Galatasaray'ın yeni transferi Serdar Aziz'e sürpriz bir talip çıktı: Kosova... Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye ile aynı grupta yer alan Kosova'nın Teknik Direktörü Albert Bunjaki, "FIFA'nın izniyle başka ülkelerin formalarını giyen bir çok futbolcu bizi seçecek. Türkiye'den de Necip Uysal'ın yanı sıra Serdar Aziz'in de Kosova Milli Takımı'nda oynamasını isteriz" diye konuştu.
Konular Spor Haberleri