Reza'nın ağabeyine eşinden 'mal paylaşımı' davası!

Rıza Sarraf'ın ağabeyi Can Sarraf'a boşanma davası açan eşi Nesrin Sarraf, eşinin mallarını yurt dışına kaçırdığını ileri sürdü. Evlilik birliği içinde edinilmiş malların paylaşımını isteyen Nesrin Sarraf, 'Mal paylaşımı' davasında Can Sarraf'ın tüm mal varlığına tedbir konulmasını istedi.

Reza'nın ağabeyine eşinden 'mal paylaşımı' davası!
MADDİ ŞİDDET UYGULADI

Posta Gazetesi'nin haberine göre 
Can Sarraf'ın kendisine 13 yıldır devam eden evliliği boyunca banka hesabı açtırmadığını belirten Nesrin Sarraf, "Nakit para vermedi. Otomobil almama izin vermedi. Eve temizlik için yardımcı bile aldırmadı" iddialarında bulundu.

Evliliklerinin ardından eşinin ticari faaliyetleri ve yargıya yansıyan davaları nedeniyle üç ayrı ülkede yaşamak zorunda kaldığını öne süren Nesrin Sarraf, "Evlendikten sonra Dubai'de yaşadık. İran'daki işleri nedeniyle buraya taşındık. Bir yıl sonra kara para aklama suçundan 11 gün tutuklu kaldı. Tahliye oluca İran'a dönmemek üzere ayrıldık" dedi.

'SİZ GİDİN BEN ARKANIZDAN GELİRİM' DEDİ

İlk hamilelik dönemini Dubai'de tek başına geçirdiğini belirten Nesrin Sarraf, eşinin İstanbul'a dönerek iş kurduğunu, 17 Aralık 2013'te eşinin geçirdiğini soruşturma nedeniyle korku ve kaygıya kapıldığını belirtti. Soruşturmanın ardından Can Sarraf'ın Türkiye'nin güvenli olmadığını söyleyerek, 'Siz gidin ben arkanızdan gelirim' diyerek kendisini zorla Dubai'ye gönderdiğini ileri sürdü.

KARİYER YAPAMADIM

Yaşadığı hayat nedeniyle eğitim ve kariyer yapmasına eşinin engel olduğunu ileri süren Nesrin Sarraf, ikinci bebeğini İstanbul'da dünyaya getirdikten sonra 12 gün sonra eşinin kendisini tekrar Dubai'ye zorla gönderdiğini belirtti.

Eşinden gördüğü maddi ve duygusal şiddetin sebebinin Can Sarraf'ın başka kadınlarla rahat yaşayabilme arzusu olduğunu iddia eden Nesrin Sarraf, eski sevgilisiyle ilişkisini devam eden kocasının sekreterine de ev tuttuğunu, İran'dan tek gecelik kadınlar getirdiğini ileri sürdü.

POSTA GAZETESİ'NİN HABERİNİN TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ!..