Rita Dari Winkler’in katil zanlısı yakalandı!

ATV’de yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı’nın ısrarlı takibi sonucu aydınlanan Rita Dari Winkler cinayetinin katil zanlısı Almanya’da yakalandı

Rita Dari Winkler’in katil zanlısı yakalandı!
Sabah'ta yer alan habere göre 39 yaşındaki kız arkadaşı Rita Dari Winkler'i öldürdükten sonra cesedini betona gömen 47 yaşındaki Ali Kemal Seyhan Almanya'da yakalandı. Korkunç cinayet, ATV'de yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı'nın ısrarlı takibi sonucu ortaya çıkarılmıştı. Türk kökenli Winkler Antalya'ya çalışmak için gitmiş daha sonra kendisinden haber alamayan kocası Almanya'da polise kayıp başvurusu yapmıştı. Winkler, kayıp başvurusundan birkaç gün sonra Gölcük'te betona gömülmüş olarak bulunmuştu.

İNTERPOL ARIYORDU

Yalova Mahkemesi tarafından hakkında tutuklama kararı çıkarılan Seyhan, 9 Mart'tan itibaren İnterpol tarafından aranıyordu. Winkler, 3 Mart tarihinde Antalya'dan İstanbul'a ilişkisi olduğu Seyhan'ın yanına gelmiş ve daha sonra birlikte zanlının babasına ait olan Yalova Çınarcık'taki yazlığa gitmişlerdi. 9 Mart'ta Almanya'ya dönmesi gereken Winkler uçağa binmeyince ailesi Türkiye'ye gelmiş ve aramaya başlamıştı.

TÜRKİYE'YE İADE EDİLECEK

Seyhan ve Rita'nın dört yıldır birlikte oldukları belirtilmişti. Seyhan, ortadan kaybolmadan önce Winkler'den haberi olmadığını iddia etmişti. ATV'de yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı'nın ısrarlı takibi sonucu aydınlanan Rita Dari Winkler cinayetinin katil zanlısı Ali Kemal Seyhan'ın iade edilerek Türkiye'de yargılanması bekleniyor.

Rita Dari Winkler’in katil zanlısı yakalandı!