Rıza Kocaoğlu İzmir'i hiç bırakmıyor

İzmir’den şöhrete ulaşan birçok oyuncu yaşamını İstanbul’da sürdürürken Rıza Kocaoğlu, dizi çekimlerinden fırsat buldukça soluğu İzmir’de ailesinin yanında alıyor, Göztepe’nin maçlarını kaçırmıyor.

Rıza Kocaoğlu İzmir'i hiç bırakmıyor
Yeni Asır'dan Kahraman Durak'ın haberine göre Kocaoğlu, önceki gün dedesiyle çekilmiş bir fotoğrafını hayranlarıyla paylaştı.

İzmirli ünlü oyuncu rol aldığı ses getiren dizilerdeki performansı ile her projede göz doldurmayı başarırken, kötü karakter rollerinin de bir numaralı ismi olmayı başardı. Kış aylarında setlerde çekimde olan Kocaoğlu yazın Çeşme sezonunu açacağını belirtirken, geçtiğimiz akşam İzmir ve ailesine dair bir fotoğrafı paylaştı. Rıza Kocaoğlu bebeklik dönemine ait fotoğrafta, dedesiyle birlikte çekildiği bir anı paylaştı. Kocaoğlu fotoğrafının altına "Rıza Kocoğlu ve torun Rıza" yazdı.

TAM BİR İZMİRLİ

Doğma büyüme İzmirli olan Rıza Kocaoğlu, İstanbul'da şöhreti yakaladıktan sonra İzmir'i unutanlar kervanına katılmadı. Ailesi İzmir'de yaşayan Kocaoğlu her fırsatta İzmir'e gelirken Göztepe maçlarını da kaçırmamasıyla dikkat çekiyor. Her oynadığı dizide Göztepe ile ilgili objeleri kamera karşısında kullanan Kocaoğlu bu özelliği ile tam bir İzmirli olduğunu her seferinde ispatlıyor. Rıza Kocaoğlu, "Ben İzmirliyim, doğup büyüdüğüm şehri terk edemem. Hastasıyım bu şehrin" diyor.

Rıza Kocaoğlu İzmir'i hiç bırakmıyor