Hugo Rodallega'ya 'süper' kanca!

Akhisar Belediyespor’un Kolombiyalı golcüsü Hugo Rodallega Trabzonspor’un markajına girdi.

Rodallega'ya 'süper' kanca!
Yeni Asır'dan Ümit Yöney'in haberine göre Akhisar Belediyespor, geçen yıl olduğu gibi bu sezon da transferin gözdesi oldu. Devre arası transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, Akhisar'ın Kolombiyalı golcüsü Hugo Rodallega için düğmeye bastı. Akigolar'da geçen yıl attığı 19 golle dikkat çeken tecrübeli forveti, teknik direktör Ersun Yanal'ın da çok istediği belirtilirken, Hyun-Jun Suk, Muhammet Demir ve Dame N'Doye'den beklenen verimi alamayan Yanal'ın, yönetime 'Rodallega'yı alın' şeklinde rapor verdiği ifade edildi. Bunun üzerine bordomavili yetkililer, 31 yaşındaki Rodallega için harekete geçti. Rodallega ve menajerinden olumlu yanıt alan Trabzonsporlu kurmayların, önümüzdeki hafta Akhisarlı yöneticilerle masaya oturacağı öğrenildi.

Fulham'dan geçen sezon transfer edilen Hugo Rodallega Martinez, bu sezon 12 maçta banko forma giydi, 1069 dakika forma şansı buldu, 4 gole imza attı.

Akhisar'ın etkili silahı

Süper Lig'de ilk 12 haftada attığı 7 golle Trabzonspor'la ligin en az gol atan ekibi olan Akhisar Belediyespor'un tüm golleri yabancılardan geldi. Akigo'da Rodallega'nın 4 golü bulunurken, Miguel Lopes, Sissoko ve Vaz Te de birer gol kaydetti.
Konular Spor Haberleri