Ronaldo'nun gözyaşları!

Portekiz'in ikinci golünü atarak takımına zaferi getiren Ronaldo'nun bu golü tur atlamaya yetmedi. Maçtan sonra, Dünya Kupası'na veda eden Portekiz'in yıldız oyuncusu gözyaşlarına hakim olamadı.

Ronaldo'nun gözyaşları!
PORTEKİZ'DE RONALDO GÖZYAŞLARIYLA VEDA ETTİ

CİHAN'ın haberine göre FIFA 2014 Dünya Kupası G Grubu'nda Portekiz, Gana'yı mağlup etmesine rağmen averajla ABD'nin altında kaldı ve turnuvaya veda etti. Dünya Kupası G Grubu'nda Portekiz ile Gana karşı karşıya geldi. Estadio Nacional Mane'de oynanan karşılaşmada kazanan taraf 2-1'lik skorla Portekiz oldu. Ancak bu sonuç Portekiz'e yetmedi ve Cristiano Ronaldo ve arkadaşları turnuvaya veda etti.

Portekiz'e galibiyeti getiren golleri 31. dakikada John Boye (kendi kalesine) ve 80. dakikada Cristiano Ronaldo kaydetti. Gana'nın tek golü ise 57. dakikada Asamoah Gyan'dan geldi.

Bu sonucun ardından Portekiz puanını 4 yapmasına rağmen, 4 puanlı ABD'nin averajla gerisinde kaldı ve turnuvaya veda etti. Ayrıca 1 puanlı Gana da turnuvaya veda eden bir başka ülke oldu.

Portekiz'de Fenerbahçeli futbolculardan Bruno Alves maça 11'de başlayıp 90 dakika sahada kalırken, Raul Meireles mücadelede forma giyemedi. Beşiktaşlı Hugo Almeida da sakatlığı nedeniyle mücadelede şans bulamadı.

Grupta oynanan maçların ardından alınan bu sonuçlarla birlikte Almanya 7 puanla G Grubu'nu lider tamamlarken, 4 puandaki iki takımdan ABD, Portekiz'den daha iyi averaja sahip olarak gruptan 2. olarak çıkmayı başardı. 
Konular Spor Haberleri