RTÜK bunu görmüyorsa yazıklar olsun!

Show TV canlı yayınında şok eden sözler: "Kız yazık ne inşaat işçileri var. Onlar insan değil mi? Kız siz ne bekliyosunuz doğurmak için. Baktın adamın genleri güzel. Maşallah sırım gibi. Tuttuğunu koparıyor, kuvvetli! Yap çocuğu ne var?"

RTÜK bunu görmüyorsa yazıklar olsun!

RTÜK şahısların özgür iradeleriyle para verip satın aldığı NetFlix, Blutv, PuhuTv gibi internetten belli izleyicilere yayın yapan televizyon kurumlarını büyüteç altına alıp inceleyeceğine; öğle kuşağında televizyonları başında bulunan her yaş kesimindeki izleyicilere yönelik böyle pespaye konuşmaların yapıldığı; akla hayale sığmaz tavsiyelerin verildiği bu tip yayınları ele alıp incelese çok daha yararlı bir iş yapmış olacak.

Geçtiğimiz dönem içeriklerinde argo derecesinde son derece banal konuşmaların ve diyalogların yer aldığı evlilik programları malumunuz ekranlardan kaldırılmıştı.

Sunduğu evlilik programı yayından kaldırılınca bu dönem önce bir reality program deneyen; tutturamayınca ekrandaki şöhretini borçlu olduğu şarkılı-türkülü-magazinli formatına geri dönen bir sunucu canlı yayında 'Sperm bankasından sperm alacağınıza gidin sırım gibi inşaat işçilerinden çocuk sahibi olun' gibisinden akıl almaz bir tavsiyede bulunuyor ve RTÜK bunu görmüyor mu?

Çocuklara ve gençlere kötü örnek olmaması bakımından içki şişelerini, alkol kadehlerini ve sigarayı buzlatan RTÜK; şiddet içermesi bakımından kanlı sahneleri buzlatan RTÜK, canlı yayında kendi erkek beğenisini sperm bankasından çocuk sahibi olmak isteyen kadınlara şaka yollu empoze etmeye çalışan bu sunucuyu görmüyor mu?

Hali hazırda bir torun sahibi olacağı kadar yetişmiş bir çocuğu olan sunucu bu tip bir espriyi, konuşmayı kendisine yakıştırıp milyonların huzurunda dile getiriyor ve RTÜK bunu görmüyor mu? Buna izin mi veriyor?..

RTÜK bunu görmüyorsa yazıklar olsun!

Şok eden sözleri haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...