Rüzgar Çetin Nişantaşı'nda havasını attı

Trafik kazasında bir pols memurunun şehit olmasına neden olan ve bu yüzden cezaevinde yatan Rüzgâr Çetin, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.

Rüzgar Çetin Nişantaşı'nda havasını attı
Sözcü'de yer alan habere göre tepkiler yüzünden gözlerden uzak kalmaşa çalışan Çetin, Nişantaşı turu sırasında kendisini görüntüleyen basın mensuplarının sorularını karşılıksız bıraktı.

Geçen sene ocak ayının son günlerinde Beşiktaş’ta alkollü olarak kaza yapan ve bir trafik polisinin ölümüne neden olduktan sonra bir süre cezaevinde kalan Rüzgar Çetin, şehit polis memurunun ailesinin şikâyetini geri çekmesiyle özgürlüğüne kavuşmuştu. Ancak alkollü olarak kaza yaptığı için büyük tepki çeken Çetin, “İnsanlar bana nefretle bakıyor, sokağa çıkamıyorum” diye açıklamalarda bulunmuştu. Bir süredir tepkilerden çekindiği için gözlerden uzak yaşamaya çalışan Çetin önceki gün Nişantaşı sokaklarında dolaşırken görüntülendi.

Çevrede bulunan insanların şaşkın bakışları altında gezintisini sürdüren Çetin, fotoğraflarının çekilmesine tepki göstermedi. Alkollü olarak trafiğe çıkan ve trafik kazasında polis memuru İsmet Fatih Alagöz’ün ölümüne neden olan Rüzgar Çetin’in yerel mahkemeden aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezası 7 yıl 6 ay hapis cezasına çıkarılmıştı.

Eğer bu karar Yargıtay tarafından onanırsa Çetin 13 ay daha hapis yatma ihtimali doğacak.

Rüzgar Çetin Nişantaşı'nda havasını attı