Rüzgar Erkoçlar: "Ben 30 yıldır kadınlarlayım"

İstanbul Moda Haftası’nda podyuma çıkan Rüzgar Erkoçlar, “İnsanlar beni aşağıya çektikçe güçlendim. Kız arkadaşımla görüntülenmem acayip değil. Ben 30 yıldır kadınlarlayım” dedi.

Rüzgar Erkoçlar: "Ben 30 yıldır kadınlarlayım"
Sözcü'de yer alan habere göre Mercedes Benz Fashion Week İstanbul üçüncü gününde Deniz-Begüm Berdan ikilisinin ana teması “Cinsiyet ayrımcılığı ve farklılıklara saygı gösterme” olan yeni koleksiyonu tanıtıldı. Defilenin sürpriz ismi Rüzgar Erkoçlar (30) oldu. 3 yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan Erkoçlar “Farklı olduğumuzdan dolayı şiddete maruz kalmamayı istiyorum. İnsanlar beni aşağı çektikçe daha da güçlendim” dedi.

Açılışını Gonca Vuslateri'nin yaptığı defilede ilk kez podyumda yürüyen Rüzgar Erkoçlar, saçını griye boyattı, yüzüne geçici dövmeyle ‘Sessiz kalma' yazdırdı.

Erkoçlar, geçen hafta gece gezmesinde kız arkadaşıyla görüntülendiğinin hatırlatılması üzerine, “Değişimden sonra kendi mesleğimle ilgili iş yapmıyorum. Hayatımda kız arkadaşlarım da olacak. Belki yarın öbür gün evleneceğim de. Bu normal değilmiş gibi gösterilince rahatsız oluyorum. Ben 30 yıldır zaten kadınlarla beraberim” sözlerini kullandı.