Karşıyaka'da rüzgar tersine döndü!

Spor Toto 2. ve 3. Lig’de mücadele eden dört İzmir temsilcisi bu sezon kabusla coşkuyu bir arada yaşıyor.

Rüzgar tersine döndü!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Süper Toto 2. ve 3. Lig'de 2016- 2017 sezonu dört İzmir takımı için ilginç zikzaklarla başladı. 2. Lig Kırmızı Grup'ta 5. haftayı lider Hatayspor'un averajla peşinde ikinci sırada geçiren Karşıyaka, hakem hatalarıyla dolu maçta Aydınspor 1923'e 4-3 yenilince 6. sıraya geriledi. 3. Lig 1. Grup'ta son 5 haftayı lider geçiren Altay ise evindeki Van BŞB yenilgisiyle 4 sıra birden gerileyip 5. sırada yer buldu. 6. haftayı lider geçen Altay, bu mağlubiyetle Tekirdağspor'u 2-0 yenen Sancaktepe'nin 3 puan gerisine düştü. Karşıyaka ve Altay'ın dramatik düşüşünün aksine sezona kötü başlayan Menemen Belediyespor ve Bucaspor son haftalardaki performanslarıyla müthiş bir çıkış yakaladı. Yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Menemen 5-1'lik Sarıyer ve 2-1'lik Eyüpspor galibiyetleriyle üçüncü sırada yer aldı. Ligin ikinci haftasında 12. sırada yer alan Menemen 6 puan ve rakiplerin puan kaybetmesiyle lider Ankaragücü ve takipçisi Gümüşhane'nin 1 puan gerisinden zirveye ortak oldu. Transferin son gününde kadrosuna birçok yıldız oyuncu dahil eden 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Bucaspor'da 2. haftayı 17. sırada geçirmişti.

Önce Ofspor, ardından Kocaeli Birlik'i yenerek 2'de 2 yapan Buca, 7 basamak yükselip 8. sıraya yerleşti.

DÜŞÜŞE GEÇTİLER

2.Lig Kırmızı Grup'ta Hatayspor deplasmanında bir puana razı olan Karşıyaka, 4-3'lük Aydın yenilgisiyle son 2 maçta 5 puan kaybetti. 3. Lig 1.Grup'ta liderken iki teknik direktörünü gönderen Altay evinde Cizrespor ile 0-0 berabere kalıp, Van'a 3-2 yenilirken deplasmanda da Erzin'e 2-1 mağlup oldu. Son üç maçta 8 puan kaybeden Altay da 5. sıraya geriledi

ŞAHA KALKTILAR

2.Lig Kırmızı Grup'ta ligin 2. haftasını 12, 5. haftasını dokuzuncu sırada tamamlayan Menemen Sarıyer ve Eyüpspor galibiyetleri ve rakiplerinin de puanlar kaybetmesiyle 3. sıraya yükseldi. Menemen Belediyespor gibi büyük bir çıkış yakalayan Bucaspor ise Beyaz Grup'ta Ofspor'u 1-0 yenip deplasmanda da Kocaeli Birlik'i 3-1 yenerek 6 puan toplayıp bir haftada 7 basamak birden yükseldi.
Konular Spor Haberleri