Sabancı çifti yalılarının önünden olta salladı

Pınar ile İlhan Sabancı, önceki gün Boğaz’da balık tutanlara özenince beş adım atıp yalılarının önünden olta salladı!..

Sabancı çifti yalılarının önünden olta salladı
Takvim Gazetesi'nin haberine göre cemiyet hayatının en gözde çiftlerinden Pınar Sabancı ile İlhan Sabancı, önceki gün balık tutma keyfinde zirve yaptı... Öğle saatlerinde Beylerbeyi'ndeki yalılarında oturan sosyetik çift, camdan bakınca tekneleriyle Boğaz'da balık avına çıkanları görünce kolları sıvadı.

KEYFİN VIP HALİ!..

Balık tutmaya özenen Pınar ile İlhan Sabancı, olta sallayabilmek için pek çaba sarf etmedi! Üzerlerine montlarını giyen Sabancı çifti, sadece beş adım atıp soluğu denizin dibinde aldı. Yalılarının bahçesinden olta sallayan Pınar Hanım, bu anları da İngilizce "Fishing" yani "balıkçılık" yazarak Instagram hesabında paylaştı.

Sabancı çifti yalılarının önünden olta salladı

Pınar Sabancı'nın eşi ve kendisinin yalının önünde olta sallarken çekilen fotoğraflarına sosyal medyada şöyle esprili yorumlar yapıldı:

ESPRİLİ YORUM YAĞDI...

"Biz balık tutmaya Eminönü'ne otobüsle gidelim; onlar Evinönü'nden olta sallasın", "Balık tutma keyfinin Everest'ine çıkmışlar", "Burada otursam, balık tutmam balık olurum", "Olta sallamaya ne gerek var; at elini denize tut kefalleri", "Hayat zaten onlara rast gelmiş; daha niye balık için 'Rastgele' diyorlar?', "Ben balık olsam, benim gibi fakirin değil Sabancı çiftinin oltasına takılarak ölürdüm..."