Sabancıların müstakbel gelininden konuşulacak sözler!

İş adamı Hacı Sabancı ile aşk yaşayan sosyetik güzel Nazlı Kayı, geçtiğimiz gün Bağdat Cadesi'nde bir mekanda gerçekleşen etkinliğe katıldı.

Sabancıların müstakbel gelininden konuşulacak sözler!
Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre şık ve zarif görüntüsüyle dikkat çeken Nazlı Kayı, birçok ünlü isim gibi sosyal medyada kendisinin de kötü yorum alıp almadığı sorusuna, "Sosyal medyada çok güzel yorumlar alıyorum ama maalesef kötü yorumlar da geliyor. İlk zamanlarda bu konuyla alakalı çok üzülüyordum ama zaman içinde alıştım. Çünkü o kadar kötü yorum yapan insanlar var ki bu onların kalbinin kirliliğinden. Bu ünlü olsun olmasın herkese yazılıyor. Belden aşağı yorum yapanları blockluyorum" yanıtını verdi.

"SAĞLIKLI BESLENİYORUM"

Sosyal medyada takipçilerine ürün önerisinde bulunduğu ve hesabını yararlı şekilde kullandığı da hatırlatılan sosyetik güzel, "Sağlıklı beslenen, çok spor yapan, ailemle ve arkadaşlarımla zaman geçiren, çok fazla kitap okuyan ve film izleyen biriyim. Kullandığım ve sevdiğim şeyleri paylaşıyorum. İnsanlar da onları deneyip paylaşabilir“ ifadelerini kullandı.

Kayı, sevgilisi Hacı Sabancı ile alakalı sorular üzerine, ”İlişkimle alakalı konularla yorum yapmak istemiyorum" diyerek röportajı noktaladı.