Saç dökülmesine organik çözüm

“Saçları kökten beslemek gerekiyor” diyen Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, Organik Saç Enjeksiyonu hakkında bilgi verdi.

Saç dökülmesine organik çözüm
Akşam'da yer alan habere göre saçlar da depresyona giriyor. Yeteri kadar iyi beslenmiyoruz, ayrıca saçlara çok fazla kuaför uygulamaları yapılıyor ve bu da daha fazla yıpranmasına neden oluyor. Oysaki saçlar estetik duruşun birincil yapılarından birisidir. Dikkat çeker ve eğer bakımsızsa, sağlıklı değilse ve yıpranmışsa, bir o kadar da estetik dışı bir görüntü oluşturur. Bu sebeple saçları kökten beslemek gerekiyor. Kliniklerimizde yaptığımız Organik Saç enjeksiyonu ise, muazzam geri dönüşlerin alınmasını sağlıyor. Saçların eskisi gibi sağlığına kavuşmasını sağlamak için yağdan  elde ettiğimiz kök hücrelerle bir enjeksiyon yapıyoruz. Hastanın bölgesel yağlanma alanından bir miktar yağ alınıyor ve bu kök hücreden zengin hale getirildikten sonra, saçlı deriye enjekte ediliyor. Kök hücre yaşadığımız yüzyılın en büyük başarısıdır ve en makul şekilde insanın kendi yağında bulunur. Bu şekliyle saç kökleri, kök hücrenin tüm avantajlarını anında hissediyor ve saçlar için ikinci bir hayat şansı tanıyor. Organik saç enjeksiyonu tam manasıyla hastanın kendi hücreleri kullanıldığı için “organik” kelimesini karşılıyor.

SAÇLARINIZ GÜÇLENEREK UZASIN

Saçlarının güçsüzleştiğinden şikâyetçi olan hastalarıma organik saç enjeksiyonu yapıyoruz. Çünkü saçların güçlenmesine ve güçlenerek daha çabuk uzamasına vesile oluyor. Kök hücreden gelen avantajlarla saçların parladığını, dolgunlaştığını ve dahası çok daha sağlıklı bir hal aldığını gözlemliyoruz. Saç dökülme sorununa da etkili bir çare olan organik saç enjeksiyonu ortalama bir saat içinde tamamlanan ve günlük sosyal yaşantıyı etkilemeyen bir müdahale. Aldığımız geri dönüşler son derece yüz güldürücü.
Konular Kadın / Bakım