Sacit Aslan: "Hakan Ural sen hiç kimse hakkında konuşamazsın"

"Söylemezsem Olmaz" programına konuk olan Sacit Aslan, Hakan Ural hakkında konuşulacak yorumlarda bulundu.

Sacit Aslan: "Hakan Ural sen hiç kimse hakkında konuşamazsın"

Hakan Ural programda Ahu Tuğba ve kızıyla ilgili yorum yapmış; Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik, Bircan Bali ve Ece Erken'in sundukları "Söylemezsem Olmaz" yayınına bağlanarak Ural'ın programda kendisine cevap hakkı tanımadığını hatta yazdığı yorumun silindiğini ifade etmişti.

Bu telefon bağlantısının ardından Sacit Aslan bir yazı kaleme alarak; 'Anjelik ve annesi hakkında konuşacak en son insansın' diyerek Hakan Ural'ı eleştirmişti.

Bu sabah "Söylemezsem Olmaz" programına konuk olan Sacit Aslan, "Bu yazıyı yayınladıktan sonra taksiyle Tarabya'ya gidiyordum. Bilmediğim bir numara aradı; açmış bulundum. Clark Gable gibi bir ses tonu... Sanki üç beş tane cinayet işlemiş de hayatının 40 senesini hapis yatmış gibi; ikmale kalmış bir bitirim... Tehditvari konuşmalar yaptı, taksi şoförü arabayı sağa çekmek durumunda kaldı..." ifadelerinde bulunurken Hakan Ural'ın babası Selçuk Ural'la yıllara dayanan saygı dolu bir dostluğunun olduğunu da sözlerine ekledi.

Canlı yayında "Evet sen Ahu Tuğba ve kızı hakkında hatta ve hatta bu camia hakkında bila istisna hiç kimse hakkında konuşamazsın. Bu kadar basit... Konuşacaksan da bir uslup dahilinde konuşursun. Bu illere başlamadan önce bazı alışveriş merkezlerinin cafelerinde gördüğünde bana son derece hürmetkar ve saygılı davranırken ne oldu da birden bire bitirim kabadayı kesildin?" ifadelerinde bulunan Sacit Aslan'ın açıklamalarını haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...