Sacit Aslan, Mesut Yar'a konuk oldu

Sacit Aslan; hoş sohbeti ve merakla takip edilen yorumlarıyla dün gece CNNTürk'te ekrana gelen "Burada Laf Çok" programının konuğu oldu.

Sacit Aslan, Mesut Yar'a konuk oldu

CNNTürk'te ekrana gelen "Burada Laf Çok"un dün akşam ki konuklarından biri de Sacit Aslan'dı.

Sacit Aslan; farklı TV kanallarındaki evlilik programlarıyla ilgili çarpıcı yorumlarda bulunurken; fotoğraf albümünden ekrana gelen özel fotoğrafları hakkında da yorumlarda bulundu.

Evlilik programına katılanların cast ajansından gelen insanlar olduğunu savunan Sacit Aslan, 'Bu adamlar bu işten para kazanıyorlar. Adamların işi mesleği bu olmuş. Ajanslarda iş bekleyen adamlar bunlar' diye konuştu.

Aslan, "Yanlışlık şurada; bu bir şov programı derlerse bir sorun yok. Ama çok ciddi bir program gibi lanse edip, içine hokkabazlık, avantür işler giriyor. Geçen gün bir adam geldi; inanamazsın adama soruyorlar 'Ne iş yapıyorsun?' diye, 'Dedektifim' diyor. Karşı tarafta ciddi şekilde konuşmaya başlıyor. 'Çok tehlikeli işler' diyor. James Bond filmi seyreder gibiyiz. Bu bir gırgır şamata programıysa sorun yok, hepimiz gülelim ama bunu vitrine koyduğunuz zaman çok ciddi bir program yapıyorum diye lanse ediyorsunuz" ifadelerini kullandı. 

Programdan kısa bir kesiti haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...