Sacit Aslan'dan Zuhal Topal'a 9 soru!

Zuhal Topal Hanım'ın açıklamalarını dinledim, ya aceleye geldi ya kendisine sorulan soruları, "Biz rating alıyoruz suçumuz bu mu?" mealinde konuyla alakasız saptırmalara uğratıyor.

ZUHAL TOPAL CANLI YAYINDA NELER SÖYLEDİ? (VİDEO)

Bir daha tekrar edelim :

1. Nikah memuru gerçek miydi?  Adam şöför olduğunu ifade ediyor.

2. Onu nikah memuru kılığına soktuğunuzda olmadığı gerçeğini bilmiyor muydunuz?

3. Eğer bu bir eğlence programıysa diyeceğimiz yok ama gerçek evlendirme programı ise şöförü Nikah memuru kılığına sokmak aldatmaca değil mi?

İŞTE SKANDAL OLAYIN GÖRÜNTÜLERİ (VİDEO)

4. Nikah memuru kılığındaki şöförün Nikah kıymasının sahtekarlık olduğuna şüphe yokken, nasılsa gelinin gelmeyeceğini bilerek mi bunu yaptınız?

5. Bu program gerçek mi kurmaca mı? Hangisi Sayın Zuhal Topal?

6. Kendi ifadenizle katılımcılardan Adnan Bey'in, tuhaf davranışları olduğunu tekrar edip durdunuz ve defalarca programınıza geldiğini gene kendiniz söylediniz. Adam stüdyonuza zorla mı girdi, güvenliğiniz yok mu, böyle davranışları olan birini neden sizin tabirinizle defalarca stüdyoya kabul ettiniz, bu davranışlarının rating getiriyor olması mı sizi cezbetti?

7. Dikkat çekmek için pek çok kurmaca olayların yaşandığı izlenimi veren programınıza bu şekilde devam edecekseniz, programın başlarken yazılan, burda yaşananlar 'Gerçek olaylar, gerçek kişilerdir' den kastınız nedir?

8. Evlilik programlarının suyunu çıkartmak, paradisini yapmak elbette herkesin hakkı ama bu programları ciddiyetle yapan ile yarışmaya bu şekilde devam edecek misiniz?

9. Bu konuda Fox yönetiminden herhangi bir uyarı aldınız mı, kurmaca ayrı gerçek ayrıdır, halka kurmacaları söylemek görevinizdir ve gerçekmiş gibi yapamazsınız, dikkat ederseniz bazı programlarda 'canlandırma' ifadesi yer alır, sizde programınızda Şöförden nikah şahidi yaptığınızda mesela 'Kurmaca' ifadesi kullanmayı sorumlu yayıncılık gereği düşünmediniz mi? Yoksa ekranlar gerçekle kurmacanın içiçe girdiği 'saldım çayıra mevlam kayıra' bir alan mı? Halkı aldatmama kuralı  sizler için askıya mı alındı?

Zuhal Hanım, programınızda gerçek ve kurmaca o kadar karıştı ki, eğer aslında şöför olduğunu iddia eden Nikah memuru kılığındaki arkadaşın gerçekte Nikah memuru olduğu şöförlüğü sadece araba kullanmaktan ibaret olduğu ortaya çıkarsa şimdiden özür dilerim.

Sacit ASLAN