Anasayfa Magazin Güzeller Galerisi Video Galeri Foto Galeri Güncel Kadınca
sacitaslan.com facebook sacitaslan.com twitter

Elde bulaşık yıkayanlar dikkat!..

Health Digest, insan sağlığını olumsuz etkileyebilecek bakteri ve virüslerin en çok nerede bulunduğunu araştırdı.

Elde bulaşık yıkayanlar dikkat!..



Saygın sağlık dergisi Health Digest, insan sağlığını olumsuz etkileyebilecek bakteri ve virüslerin en çok nerede bulunduğunu araştırdı.

İnsan cildine zarar veren MRSA bakterisinin en çok bulaşık süngerlerinde sağlığı tehdit ettiğini belirten bilim adamları “Yüzde 7 oranında sağlığa zararlı bakteri var” dedi.

Öte yandan, diş fırçası tutacağı ve mutfak lavabolarının da birçok bakteriye evsahipliği yaptığını belirten uzmanlar, ellerin sıcak ve sabunlu su ile yıkanması gerektiğini açıkladı.

Virginia Üniversitesi yetkilileri ise “Uzaktan kumanda, buzdolabı kapağı, kapı tokmağı, bankamatikler ve alışveriş arabaları tehdit yaratıyor” açıklamasını yaptı.







26.10.11 09:30

1 kişi 5 puan verdi
2382 kez okundu


İlgili Haberler



Diğer Haberler


GÜNDEMDEKİLER : Kim Kardashian   Ahu Yağtu   Esra Erol   Acun Ilıcalı   Kenan İmirzalıoğlu   Muhteşem Yüzyıl   Bülent Ersoy   Gülben Ergen   Beren Saat   Suskunlar   Saba Tümer