Şahan Gökbakar ‘Almadım’ dediği teknesiyle tatil yapıyor!

Bülent Cankurt: "Şahan Gökbakar hakkında çıkan '6 milyon liraya tekne aldı' iddiasını ise yalanlamıştı. Ancak yalancının mumu yatsıya, Gökbakar'ınki ise yeni teknesini suya indirinceye kadar yandı!.."

Şahan Gökbakar ‘Almadım’ dediği teknesiyle tatil yapıyor!
Sabah'tan Bülent Cankurt'un yazısı...

Belki hatırlarsınız; 'Recep İvedik' filmleriyle şöhreti yakalayan Şahan Gökbakar, Ekim ayında Tuzla Viaport Marina'daki Boat Show'a gitmişti. Hakkında çıkan '6 milyon liraya tekne aldı' iddiasını ise yalanlamıştı. Ancak yalancının mumu yatsıya, Gökbakar'ınki ise yeni teknesini suya indirinceye kadar yandı!

Bir arkadaşım; Şahan Gökbakar'ı ve ailesini, almadığını iddia ettiği Absolute Navetta 52 model lüks yatı ile geçen hafta Göcek'te gördüğünü söyleyince araştırdım.

Meğer Gökbakar, Ekim'de beğenip el sıkıştığı teknesini Nisan başında Deniz Yatçılık'tan teslim alarak suya indirmiş ve Göcek'e götürmüş. 14 Nisan'da da ailesiyle birlikte Göcek'te yaz sezonunu açmış. Her fırsatta, teknesini demirlediği Göcek'te soluğu alıyormuş.

Şahan Gökbakar ‘Almadım’ dediği teknesiyle tatil yapıyor!

TEKNESİNE NAZARLIK GİBİ İSİM KOYMUŞ

Bu arada nazardan çok korktuğunu her fırsatta dile getiren Şahan Gökbakar, yeni cicisine Only Good Vibes adını vermiş. 'Sadece yapıcı düşünceler' şeklinde Türkçe'ye çevrilebilecek bu sözün bizdeki karşılığı 'Nazar değmesin' gibi bir şey... Ne diyelim, Allah kazasız belasız, iyi günlerde kullanmak nasip etsin ama yalana ne gerek vardı Şahan Gökbakar!!!

SABAH'TAN BÜLENT CANKURT'UN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ!...