Şahan Gökbakar: "Erkekliğime erkeklik kattın"

Şahan Gökbakar, bir yaşına giren oğlu Efe'nin doğum günü hazırlıklarını sosyal medya hesabından uzun bir notla paylaştı.

Şahan Gökbakar: "Erkekliğime erkeklik kattın"
Sözcü'de yer alan habere göre Selin Ortaçlı ile olan evliliğinden bir erkek çocuk sahibi olan Şahan Gökbakar, ailesiyle birlikte çekilmiş karelerini sosyal medya hesabından paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyor. Yazdığı notlarla ne kadar hassas ve duygusal bir baba olduğunu gösteren Gökbakar, oğlunun doğum günü partisinden kareleri hesabından paylaştı ve bununla ilgili dikkat çekici satırlar paylaştı.

İşte Şahan Gökbakar’ın o satırları:

“Bizim Efe 1 yaşına bastı… Zamanın hızla aktığının kanıtı. Her anımızın keyfini çıkartıyoruz biz aile olarak. Sizde öyle yapın lütfen. Şükrediyoruz her halimize… Sağlık, huzur ve mutlu bir yuva daha ötesi yok… İyi ki doğdum oğlum, beni baba, değerli eşimi de anne yaptın. Bizi aile yaptın. Annen zaten hamarattı, onu 100’le çarptın. Şu masaya şu hazırlığa baksana… Pastanı bile annen yaptı elleriyle… İyi bakıyor sana, şanslısın. Bana gelince, insanlığıma insanlık, adamlığıma adamlık, erkekliğime erkeklik kattın. Yüreğimdeki ışıkları yaktın… Annen ve ben seni çok seviyoruz. Nice mutlu yaşların olsun evladım… İyi ki varsın”

Şahan Gökbakar: "Erkekliğime erkeklik kattın"