Şahan Gökbakar eşiyle birlikte oynamak istiyor

'Recep İvedik 6' için hazırlık yapan Şahan Gökbakar, gözünü eşine dikti. Yeni filmi için ilk teklifi Selin Gökbakar’a yapan komedyen, “Senin karşında gülmekten oynayamam” cevabı aldı. Pes etmeyen Şahan, eşini ‘dişi İvedik’ yapmakta kararlı.

Şahan Gökbakar eşiyle birlikte oynamak istiyor
Takvim'in haberine göre izlenme rekorları kıran 'Recep İvedik' serisinin 6.'sını çekeceğinin müjdesini veren Şahan Gökbakar'a şahane partner… Gökbakar, önceki gün son filmi 'Kayhan'ın halk gösterimi için İzmir'deydi.

Şahan Gökbakar eşiyle birlikte oynamak istiyor

Komedyen, ara vermeden yeni projeler için çalışmaya başladığını söyledi. 'Celal ile Ceren' filminin ikincisi için Ezgi Mola ile görüştüğünü belirten Gökbakar, eşi Selin Gökbakar'la bir projede rol almayı düşünüp düşünmediği sorulduğunda ise bombayı patlattı:

Şahan Gökbakar eşiyle birlikte oynamak istiyor - Resim : 2

Örnek evlilikleriyle bilinen Şahan ile Selin Gökbakar, geçtiğimiz yıllarda 'Recep İvedik' kılığında verdikleri bu pozla sosyal medyaya damga vurmuştu.

UMUDUNU KAYBETMEDİ

​ "Onunla aynı projede yer almayı çok isterim, zaten ona teklif ettim. 'Senin karşında oynayamam ben, gülerim' dedi. Ama yine de son kararını vermedi. O yüzden umutluyum."

Ünlü komedyenin bu açıklaması hayranlarını heyecanlandırdı. Daha önce İvedik'i evlendirip aile babası yapacağını söyleyen komedyenin bu sözleri Selin Gökbakar'ın 'dişi Recep İvedik' olabileceğini düşündürdü.

Oyunculuğu bırakıp kendini ailesine adayan Selin Hanım'ın 'Recep İvedik 6'da oynama ihtimali de "Şahan, mutlu aile yaşantısını beyazperdeye aktaracak" dedirtti.