Şahan Gökbakar gözünü Göcek'e dikti!

Kendini komedinin kralı ilan eden Şahan Gökbakar, gözünü Göcek’e dikti. Ailesinin konforunu düşünen ünlü komedyen, 5.5 milyon liralık lüks yattan sonra şimdi de 1 milyon euro’ya villa almak için kolları sıvadı.

Şahan Gökbakar gözünü Göcek'e dikti!
Takvim'in özel haberine göre örnek aile yaşantısıyla takdir toplayan Şahan Gökbakar, eşi ve çocuklarıyla bu yaz rahat bir tatil yapmak için kesenin ağzını açtı. Beş buçuk milyon liraya Absolute Navetta 52 model lüks bir yat alan komedyen, yeni oyuncağına atlayıp soluğu Göcek'te almıştı.

Şahan Gökbakar gözünü Göcek'e dikti!

EV KONFORU İSTİYOR

Geçtiğimiz günlerde yaz sezonunu eşi Selin Gökbakar, oğlu Deniz Efe ve kızı Ela ile Ege'de açan komedyen, 16 metrelik 7 kamaralı yatından da bol bol paylaşım yaptı. Gökbakar, ailesine konforlu bir tatil yaptırmak isteyince de iddiaya göre geçtiğimiz günlerde Göcek'teki emlakçıların kapısını çaldı. Kendini komedinin kralı olarak gören Şahan Gökbakar, ormanın içinde 515 metrekarelik havuzlu lüks bir villayı gözüne kestirdi.

TERCİHİ SAKİNLİK

Eşiyle geçtiğimiz gün 6 oda 1 salon dubleks villayı gezdiği konuşulan ünlü komedyen, ev sahibiyle anlaştığı takdirde işlemlere start verecek. Gökbakar'ın değeri 1 milyon euro (yaklaşık beş buçuk milyon lira) olan villayı kalabalıktan uzak olduğu için tercih ettiği öğrenildi.

VIP ŞAHAN

Gökbakar ve ailesi lüks yatlarıyla Ege koylarını geziyor. Şahan, eşi ve çocuklarına 5 buçuk milyon liralık yatıyla VIP bir tatil yaptırıyor.