Şahan'ı bu kez de Zuhal Olcay dışladı

Recep İvedik 4'le Tüm zamanların gişe rekorunu elinde bulunduran Şahan Gökbakar, davet edilmediği Türk Sineması Ödül Töreni'nden sonra Sadri Alışık Ödülleri'nde de aday gösterilmedi.

Şahan'ı bu kez de Zuhal Olcay dışladı
Güneş'in haberine göre Türk sinemasının efsane oyuncusu Sadri Alışık'ın anısına oğlu Kerem Alışık'ın düzenlediği Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nin bu yıl 20.'si yapılacak. 4 Mayıs'ta Mustafa Kemal Atilla İlhan Salonu'nda organize edilecek gecede tiyatro ve sinema dallarında aday olmaya hak kazanan adaylar açıklandı.

Tiyatro dalındaki adayları Üstün Akmen'in başkanlığındaki jürinin seçtiği törende Sinema Seçici Kurulu Başkanlığını Zuhal Olcay belirledi.  Ancak Olcay'ın başkanlığındaki jürinin Recep İvedik 4'le 7 milyon 369 bin 98 seyirciyle Tüm Zamanların gişe rekorunu elinde bulunduran Şahan Gökbakar'ı komedi dalında yok sayması şaşırttı. Komedi Dalında En Başarılı Erkek Oyuncu Adayları arasında Cem Yılmaz / Pek Yakında, Engin Günaydın / İçimdeki Ses ve Şevket Çoruh / İnşaat 2 yer aldı.

Gadını Zuhal Şahan'ı yok saydı

Oysa Zuhal Olcay, 4 yıl önce katıldığı Beyaz Show’da ‘Recep İvedik’i sevdiğini, filmlerdeki bütün replikleri ezbere bildiğini açıklamış, bunun üzerine Şahan Gökbakar,  Olcay’a Seda Sayan’ın ‘Bir Daha Söyle’ adlı şarkısıyla klipleştirerek "Gadınım Zuhal" adlı şiir yazmış ve Zuhal Olcay’a olan sevgisini şu sözlerle açıklamıştı:
“Sakladığım bu saf, temiz, narin bedenimi vereceğim. Hastalıkta sağlıkta, iyi günde kötü günde bana pek bulaşmadan yaşayacak bir gadın Zuhaaall. Buradan Esra Erol’a söylüyorum, ‘Ben Zuhal Olcay’a talibim. Eğer kendisi de gabul ederse bi kelle paça içmek isterim kendisiyle. Ben de sana garşı boş değilim Zuhaaaal! Bundan böyle mahalledeki her evde sabah akşam senin albümlerini çaldıracaaammm! Zuhal.”