Saklandığı çamaşır makinesinde can verdi!

Giresun’un Bulancak İlçesi'nde evlerindeki çamaşır makinesinin içerisinde ölü bulunan 6 yaşındaki Ecrin Koç, ilçeye bağlı Tandır Köyü’nde gözyaşları içinde toprağa verildi.

Saklandığı çamaşır makinesinde can verdi!
Hürriyet'te yer alan habere göre Bulancak İlçesi Acısu Mahallesi’nde yaşayan Yiğit ve Sevcan Koç çiftinin 6 yaşındaki kızları Ecrin Koç, dün akşam saatlerinde ağabeyi H. Koç tarafından çamaşır makinesinin içinde ölü olarak bulundu. Talihsiz çocuğun cenazesi, Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak ilçeye bağlı Tandır Köyü’ne getirildi. Ecrin Koç'un cenazesi, ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

'BABA, KARDEŞİM UYANMIYOR'

Ayakta durmakta zorlanan Sevcan Koç, kızının mezarı başında gözyaşı döktü, ağıtlar yaktı. Kızının ardından ağlayan baba Yiğit Koç ise, “Kızımı okuldan aldıktan sonra eve bıraktım. Çizgi film izleyip yatıyordu. O gün yatmadı. Ben de çalışmak için fırına geçtim. Fırından eve döndüm ama Ecrin'i evde bulamadık. Dışarı çıktığını zannedip aradım. Ama dışarda da bulamadık. Oğlum okuldan geldikten sonra kardeşini makinenin içinde bulmuş. Yanıma geldi, ‘Baba, kardeşim uyanmıyor’ dedi. Eve ilk gelişimde bulabilseydim, belki yaşardı. Saklambaç oynamak için daha önce de çamaşır makinesi giriyormuş. Bundan haberim yoktu” dedi.

Saklandığı çamaşır makinesinde can verdi!

Saklandığı çamaşır makinesinde can verdi! - Resim : 2