Salih Dursun'a Hamzaoğlu'ndan destek!

Trabzon’da kiralık oynayan savunmacı, Galatasaray maçı sonrası “Ha­ta yap­mak­tan kor­ku­yo­rdum. Uma­rım şam­pi­yon olu­rlar” de­mişti. Hamzaoğlu’nun cevabı “Kızdı” şeklinde yorumlanmıştı. İşin aslı başka çıktı.

Salih Dursun'a destek!
Bugün'den Batuhan Gülşah'ın haberine göre Ga­la­ta­sa­ra­y’­dan Trab­zon’a ki­ra­la­nan Sa­lih Dur­su­n maç sonrası açıklamaları dik­kat çek­miş­ti.

Ba­şa­rı­lı fut­bol­cu, “Ma­ça çık­ma­dan ön­ce en çok kork­tu­ğum şey, bu maç­ta ha­ta yap­mak­tı. Uma­rım Ga­la­ta­sa­ray şam­pi­yon olu­r” de­miş­ti. As­la­n’­ın ho­ca­sı Ham­za Ham­za­oğ­lu ise “Bu açık­la­ma­yı yap­ma­yı his­set­me­si hoş de­ği­l” de­miş­ti. Ham­za­oğ­lu­’nun bu ifa­de­le­ri, Sa­li­h’­e tep­ki gös­ter­di­ği şek­lin­de de yo­rum­lan­mış­tı. 

‘Seni korumak için söyledim’

Ham­za­oğ­lu­’nun maç­tan son­ra Sa­lih ile gö­rüştüğü ve “İyi ni­ye­ti­ni bi­li­yo­rum. Se­ni ko­ru­ma amaç­lı ola­rak bun­la­rı söy­le­dim. Pro­fes­yo­nel­ce gö­re­vi­ni yap­tı­n” dediği di­le ge­ti­ril­di.

Cimbom, Ol­can Adı­n’­ı 4,5 mil­yon eu­ro bon­ser­vis­le trans­fer eder­ken, kar­şı­lı­ğın­da Sa­lih Dur­su­n’­u 2 yıl­lı­ğı­na Trab­zons­po­r’­a sa­tın al­ma op­si­yo­nuy­la ki­ra­la­mış­tı.
Konular Spor Haberleri